Відомі бари Європи, які варто відвідати

Відомі бари Європи, які варто відвідати - 1 - изображениеЗдається, що будь-яка людина знайде свій ідеальний бар серед багатої різноманітності європейських закладів. Від стильних коктейльних барів у Лондоні та Парижі до автентичних пабів у Дубліні та Амстердамі. Європа багата місцями, які готові порадувати гостей своїм атмосферним інтер’єром, різноманітним меню та високою якістю обслуговування. Крім того, кожен бар має свою унікальну історію та особливості, які роблять його неповторним і привабливим для відвідування. Woman Magazine представив відомі бари в Європі, які тобі хоч раз у житті варто відвідати:

1.”Artesian” у Лондоні, Великобританія – вважається одним з найкращих коктейль-барів у світі, де пропонують більше 50 видів коктейлів, створених з використанням найбільш інноваційних методів та інгредієнтів.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от The Langham, London (@langham_london)

 

2.”Le Lion Bar de Paris” у Гамбурзі, Німеччина – цей бар славиться своєю еклектичною атмосферою та великим вибором вин та коктейлів.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Gin & Bricks – Cocktails | Drinks | Recipes (@empirebrickofgin)

 

3.Бари Європи: “The American Bar” у Лондоні, Великобританія – з більш як 100-річною історією, цей бар вважається одним з найпрестижніших та найелегантніших барів світу, де пропонують широкий вибір коктейлів та снеків.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Monika Ozga (@monia_wysocka)

 

4.”L’Avant Comptoir” у Парижі, Франція – це затишний бар з невеликим вибором страв, проте з більш як 500 видів вина та аперитивів, що зробило його одним з найпопулярніших місць для гурманів у Парижі.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Jan Larsen (@janlarsenvalby)

 

5.”The Baxter Inn” у Сіднеї, Австралія – з більш як 800 видами високоякісного віскі з усього світу, цей бар став одним з найбільш відомих місць для любителів віскі та коктейлів у світі.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от One Mile At A Time (@1milewithshai)

 

6.”Barcelona Pipa Club” у Барселоні, Іспанія – цей бар відомий своєю великою колекцією кубинських сигар, а також вражаючим вибором коктейлів та вин.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от BPC Barcelona Pipa Club (@barcelonapipaclub)

 

7.Бари Європи: “28 HongKong Street” в Сінгапурі: Цей бар займає перше місце в рейтингу кращих барів Азії і він пропонує класичні коктейлі та унікальні створення від кращих барменів Сінгапуру. Інтер’єр бару розроблений у стилі квартири у Нью-Йорку 1980-х років, що додає особливого шарму та атмосфери.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от 28 HongKong Street (@28hongkongstreet)


Автор: Дар’я Скотченко

Фото: pexels

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top