«Незламна мама»: подарунки за донати

«Незламна мама»: подарунки за донати - 1 - изображение«Фонд Маша» разом з dobro.ua розігрують кольє від Guzema Fine Jewelry, лайнер від Katsurina, п’ять павербанків і блютуз-колонку за донат від Gelius на проєкт допомоги жінкам та дітям, які постраждали від війни, «Незламна мама».

 «У наш будинок в Кривому Розі влучила ракета. Це сталося зранку. Пролунав вибух, все навколо почало руйнуватися: падали стіни, металопластикові вікна вилітали в кімнати, ніби папірці. Коли пил трохи осів, я розгледіла чоловіка: він стояв у кімнаті, закриваючи собою дитину. В сантиметрах від них лежали балконні двері. Потім почула крики другої доньки. Вона знаходилася посеред завалу, з головою вкрита уламками. Чоловік зміг звільнити голову доньки, щоб вона могла дихати, потім плечі, спину, але плитами були затиснуті ніжки. Не знаю, звідки взялися в нього надлюдські сили, щоб ворушити брили, які підіймають технікою. Але він зміг. Того дня загинуло п’ятеро наших сусідів»

Це реальна історія жінки, яка звернулася по допомогу до проєкту «Незламна мама» – унікальної програми психо-емоційної стабілізації жінок та дітей, які постраждали від війни. Над її розробкою працювали професіонали в галузі психотерапії та посттравматичних синдромів. Три тижні в офлайн-таборі психологи буквально повертають матусь та дітей до життя, шукають разом сенси після втрати близьких, допомагають адаптуватися в нових реаліях війни. Програма складається з групових та індивідуальних занять, арт-терапії, тілесної терапії. А щоб допомогти жінкам після повернення до реального життя після табору, «Фонд Маша» запровадив продовження проєкту – онлайн-програму психологічної підтримки «Незламна мама. Жити далі»

За 9 місяців існування проєкт «Незламна мама» допоміг більше, ніж 1300 матусям з дітьми. Серед них – жінки, які зазнали втрати, жили в окупації, перебували в російському полоні та вижили після воєнного злочину. Але українок, які потребують нашої допомоги – тисячі. І з кожним днем війни їх стає тільки більше. Нам потрібна підтримка кожного з вас, щоб повернути до життя якомога більше жінок. 

Тому на dobro.ua ми збираємо кошти на реабілітацію 100 осіб – жінок і дітей, які постраждали від війни в Україні (у вартість на одну особу включено оплату роботи психологів і терапевтів проєкту, проживання і харчування учасників та транспортні витрати). Проєкт розрахований на мешканців Сумської, Харківської, Чернігівської, Київської, Донецької, Херсонської та Миколаївської областей, що перебували під окупацією, та де проходили активні бойові дії.

Задля того, щоб ваші пожертви конвертувати в прекрасні емоції, ми вирішили подарувати шанс кожному, хто задонатить на цей проєкт, отримати унікальний та цінний подарунок.

 За донат від 50 гривень у вас є шанс виграти:
  1. Кольє «Вільна» з колекції спадок від бренду Guzema Fine Jewelry
  2. Лайнер SS23 від бренду Katsurina
  3. 5 павербанків з гравіюванням, 1 жовто-блакитна блютуз-колонка від українського бренду гаджетів Gelius (буде 6 переможців)
«Незламна мама»: подарунки за донати - 2 - изображение

Незламна мама

«Незламна мама»: подарунки за донати - 3 - изображение

Незламна мама

«Незламна мама»: подарунки за донати - 4 - изображение

Незламна мама

Умови дуже прості:
  • зробіть благодійний внесок від 50 грн (чим більше пожертв, тим більше шансів отримати подарунки)
  • при здійсненні пожертви не забудь вказати діючий мейл, який і буде перепусткою для участі в розіграші.
  • благодійні донати приймаються з 5 квітня 10:00 до 15 квітня 14:00.

Розіграш відбудеться серед всіх благодійників, хто зробив пожертву, за допомогою сервісу RANDOM.ORG 14 квітня о 16:00. Переможцям прийдуть листи з інструкцією, як забрати подарунки.

Роби добру справу та отримай за це подарунок! Кожен з вас може стати частиною відновлення жінок заради відновлення України. Донатити треба сюди.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top