Модні кольори сезону весна 2023 року

Модні кольори сезону весна 2023 року - 1 - изображение

Колір Viva Magenta (малиновий відтінок з наявністю червоного) вважається головним кольором 2023 року.

“Нестандартний відтінок для нестандартного часу” — написав про нього інститут кольору Pantone, репрезентуючи усьому світу.

Цей колір буде в тренді цілий рік, але це не означає, що його потрібно вибирати на все вбрання. Які ж ще модні кольори сезону весна 2023 року?

Карміновий червоний

Карміновий червоний або ще його назва Viva Magenta. Він походить із сімейства червоних відтінків і натхненний кольором кошенілі – виду комах, з яких видобувають речовину для отримання червоного барвника карміну. Це оптимістичний, сміливий колір, який заохочує самовираження та експерименти. Такий колір можна поєднювати з бежевим, сірим або іншими світлими пастельними кольорами. 

Модні кольори сезону весна 2023 року - 2 - изображение

червоний

Фуксія

Фуксія вже довгий час залишається одним із модних кольорів, в 2023 році – не виняток. Якщо хочеш, щоб цей колір гармонічно виглядав в твоєму образі, краще до нього вибирати базові і прості кольори. Ідеально буде поєднюватись з чорним та сірим кольором. 

Модні кольори сезону весна 2023 року - 3 - изображение

фуксія

Апельсиновий

Або ще його назва Tangelo. Такий колір гарно буде поєднюватись з речами фіолетового, бежевого або сірого кольорів та особливо з чорним. Апельсиновий колір дуже пасує дівчинам, які мають зелений колір очей. 

Модні кольори сезону весна 2023 року - 4 - изображение

апельсиновий

Модні кольори 2023 року: Колір макіато

Світло-шоколадний бездоганно виглядає у монохромі, а також добре поєднується з бежевим та молочним відтінками. Ще його можна поєднувати з яскравим червоним, світло-сірим та чорним кольорами. Головне в цьому випадку — стежити, щоб температура відтінків була приблизно однаковою.

Модні кольори сезону весна 2023 року - 5 - изображение

колір макіато

Класичний зелений

Одночасно насичений і спокійний, він дозволяє створити яскравий, але при цьому багатофункціональний образ. Особливо стильно у цьому відтінку зеленого виглядає верхній одяг та вироби із щільних натуральних матеріалів. Гармонічно буде поєднюватись з синім, червоним, білим, коричневим. 

Модні кольори сезону весна 2023 року - 6 - изображение

зелений

Ніжно-рожевий 

Гарний, ніжно-рожевий пастельний віддтінок рожевого. Такий колір буде красиво поєднюватись з бежевим, блакитним, лавандовим, м’ятно-кремовим. З базовим чорним кольором можно створити красивий образ. 

Модні кольори сезону весна 2023 року - 7 - изображение

ніжно-рожевий


Автор: Скотченко Дар’я

Фото: pexels

 

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top