Час шоу: хто залишив проєкт «МастерШеф. Професіонали»-4

 судді

На СТБ вийшов четвертий випуск кулінарного проєкту «МастерШеф. Професіонали»-4. Учасники готували на піску та камінні, відтворювали особливості кухні областей України, а також приймали справжні виклики! Чим дивували кулінари та хто залишив реаліті?

З вдячністю ЗСУ та зі щоденним прагненням бути емоційною підтримкою своїй незламній країні, телеканал СТБ і група Starlight Media продовжують створювати український креативний продукт.

Перший конкурс тижня був командним. Учасники поділилися на чотири команди, на кожну з них чекали кулінарні виклики, які вони вибирали самі для себе! Ектор пропонував учасникам певні завдання, наприклад, приготувати качку по-пекінськи за одну годину, зробити шість варіантів нарізки моркви за 5 хвилин тощо. Серед запропонованих суддями викликів були і пастки, які виконати просто неможливо! Команди готували різнокольорові млинці за 20 хвилин, використовуючи природні барвники; збивали майонез виделкою за 5 хвилин, робили сорбет із горілки без морожениці тощо. Наприкінці випробування судді визначили команди, які найгірше впоралася із завданням. Капітани найслабших команд — Cашко Дімітров та Василь Томищ — вирішили, що саме вони заслуговують на чорні фартухи.

Час шоу: хто залишив проєкт «МастерШеф. Професіонали»-4 - 1 - изображение

Василь Томищ

У другому командному конкурсі Вікторія Сопіна обирала собі конкурентів. Обравши Юру Крижановського капітаном, кондитерка розраховувала на його поразку. Та не всі учасники на кухні«МастерШеф» згодні з такою думкою:

«Його всі вважають за найслабшого. Проте я так не думаю. У нього точно є свої сильні сторони», — зауважив Антон Гільчук.

Третім капітаном став Сашко. Обравши собі су-шефів, учасники дізналися про умови випробування. Капітанам довелося залишити кухню. Правила прості: приготувати 5 страв української кухні, кожна з яких має представляти одну з областей України. А от зрозуміти, до якої області належить конкретна страва, має капітан! Кулінари одразу ж почали згадувати про всі свої знання етнічної кухні. Для Київщини готували київський торт, Херсонщини — томати, Одещини — форшмак тощо.

Найбільше страв відгадали Юра і Сашко. А от за смаковими якостями перемогу здобула команда Юрка. Чорний фартух отримала Віка Сопіна, яка недооцінила суперника, а також Іван Іванчук.

Наприкінці тижня відбулася битва чорних. Під коробками-загадками лежав посуд, на якому учасники мали подавати страви. Пісок, каміння, ґрунт, трава — вони символізували Олешківські піски, Карпатські гори, Поліські ліси та Донбаський степ. Судді хотіли, аби кулінари зробити природу ще й апетитною. В якості тарілки використати потрібно атрибут з-під коробки, а страву зробити невід’ємною частиною інсталяції.  Найгірше із завданням впорався Василь Томищ. Тож у 4 випуску саме він залишив проєкт.


Фото: прес-служба Woman Magazine


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top