Святослав Вакарчук та Роберт Дель Найа випустили спільний сингл

Святослав Вакарчук та Роберт Дель Найа випустили спільний сингл - 1 - изображение

Святослав Вакарчук та Роберт Дель Найа: сингл

Святослав Вакарчук та співзасновник культової Massive Attack Роберт Дель Найа випустили спільний сингл. Ремікс пісні ОЕ “Обійми”, повідомив Михайло Федоров.

Від початку вторгнення 12 місяців тому Вакарчук провів 179 імпровізованих шоу для цивільних і військових по всій Україні. Трек «Obiymy (Legacy of War Mix)» був перероблений Дель Наджа та Юаном Дікінсоном у березні минулого року та зараз випущений його лейблом Battle Box. У квітні ми побачимо вініловий реліз із B-side («Field Recordings / 2022») у пресі Deepgrooves, найбільш екологічно чистого вінілового заводу у світі.

«Цей трек ним випущено в підтримку України. Ми з Робертом познайомились влітку 2018-го, після їх дуже знакового концерту в Києві. Всі, хто був тоді, точно запам’ятали фразу українською, яка бігла на екрані позаду музикантів і стала, як виявилось, пророчою – “Ми у всьому цьому разом». Саме Роберт став одним із перших, хто подзвонив мені після повномасштабного вторгнення. Тоді ж у нього народилась ідея цього треку. Дякую тобі, друже, за підтримку України. Це цінно!», – розповідає співак Святослав Вакарчук у соціальній мережі Instagram. 

Всі кошти з продажу синглу перекажуть у фонд відомого англійського фотографа Джайлза Дьюлі Legacy of War Foundation. А звідти — через UNITED24 на напрям «Відбудова України», щоб відновити зруйновані в Київській області будинки. Ця програма дозволить 4237 українцям повернутися до своїх домівок в Ірпінь, Бородянку, Гостомель, Бузове та Міла.

Нагадаємо, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук вступив до лав Збройних Сил України. Його головна мета – підтримувати моральний дух українців. Він поїхав до Львова після початку війни. Там він відправився до військкомату та записався до армії. Зараз він має звання лейтенанта Збройних Сил України.

«Львівська ВЦА відправила мене у відрядження – їздити по Україні і надихати людей. Такий це має вигляд. Тому я на своєму місці, а якщо потрібно буде, безумовно буду захищати країну зі зброєю у руках», – прокоментував Вакарчук.

Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top