«Щоденники Євробачення»: хто став напарницею Тімура Мірошниченка

«Щоденники Євробачення»: хто став напарницею Тімура Мірошниченка - 1 - изображение

Щоденники Євробачення

У суботу, 4 березня, о 16:45 на каналі Суспільне Культура стартує премʼєрний випуск оновлених «Щоденників Євробачення», які виходитимуть щосуботи. Ведучими проєкту будуть — незмінний коментатор Євробачення, ведучий Національних відборів Тімур Мірошниченко та ведуча відеоблогу Євробачення Україна Анна Тульєва.

Впродовж десяти тижнів на глядачів чекають найгарячіші обговорення останніх новин світу Євробачення та несподівані гості: офлайн та онлайн. У студію «Щоденників Євробачення» завітають відомі українці, життя та творчість яких невід’ємно пов’язані з Пісенним конкурсом. Більше того, проєкт познайомить українських глядачів з учасниками Євробачення-2023 з інших країн. Вони вийдуть на онлайн-звʼязок з ведучими програми, Тімуром та Анною, і поділяться своїми враженнями від участі в цьогорічному шоу й не тільки.

«Для мене особисто це не просто новий сезон «Щоденників Євробачення», а й перший телевізійний досвід у ролі ведучої. Тімур — завжди був моїм наставником у кар’єрі. Тому усвідомлення того, що саме він — мій співведучий, вкотре доводить, що мрії, які іноді здаються нереальними, одного дня можуть здійснитися. Підготовка до «Щоденників Євробачення» зараз в самому розпалі, у нас зібралася неймовірна команда фахівців з різних платформ. Трохи спойлерів: в студіях обов’язково будуть гості з України, яких єврофани обожнюють, а ще цьогорічні учасники з інших країн, звісно, онлайн», — поділилася Анна Тульєва.

«Щоденники Євробачення»: хто став напарницею Тімура Мірошниченка - 2 - изображение

Щосуботи в ефірі «Щоденників Євробачення» Анна Тульєва та Тімур Мірошниченко будуть розбиратися в одному з аспектів Пісенного конкурсу й, головне, згадувати його історію. Як Євробачення стало «українським національним спортом» та чи насправді країнам вигідна перемога в цьому конкурсі? Своїми думками на ці та інші теми поділяться експерти шоу-бізнесу та поціновувачі Євробачення. 

«Щоденники Євробачення»: хто став напарницею Тімура Мірошниченка - 3 - изображение

Щоденники Євробачення

«Євробачення можна любити або ненавидіти, але заперечувати той факт, що це унікальна подія, яка має фантастично правильні цінності, просто безглуздо. Рівність, різноманіття, єдність, людяність, коректність, повага, емпатія… Це не просто слова, це те, чим живе Євробачення і до чого привчає своїх глядачів. Тому дивитися шоу не тільки приємно, але й корисно. Для мене, для тебе, для суспільства. Тому моя мета проста: закохувати в Євробачення!» — розповів Тімур Мірошниченко.

Фото: Суспільне Мовлення


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top