Марічка Падалко стала героїнею документального фільму

Марічка Падалко стала героїнею документального фільму - 1 - изображение

Ведуча марафону «Єдині новини» від 1+1 та ТСН Марічка Падалко з’явилася у документальному фільмі про війну в Україні на одному з найрейтинговіших американських телеканалів ABC «Стоїть міцно: рік війни в Україні». Телеканал ABC входить у велику трійку сімейних каналів в США, і його програми стали невід’ємною частиною поп-культури країни.

Перша зустріч знімальної групи із сім’єю телеведучої відбулася 30 січня 2022 року. Кореспондент ABC Ієн Пеннел (Ian Pannel) завітав на дачу до Марічки і показав звичайний сімейний ранок у вихідні: родина готувала сніданок, разом пили чай та пекли вафлі. І говорили про загрозу повномасштабного військового нападу з боку росії, який міг початися у будь-який момент, але в який багато хто в світі до останнього не хотів вірити. Хоча чоловік ведучої зауважував – треба бути готовим до найгірших сценаріїв, тому ще влітку 2021-го записався до лав ЗСУ.

Тоді Марічка Падалко говорила:

«Треба бути сильною заради дітей і не показувати свій страх».

Наступного разу кореспондент ABC прийшов у гості до Марічки Падалко через рік, у січні 2023-го – це була нагода на прикладі родини, яку зустріли ще до війни, показати, як змінилося життя багатьох українців. Телеведуча, як і раніше, живе разом із сином Михайлом у Києві, чоловік служить на фронті, а дві молодші дочки – наразі у Чехії, у Празі. Саме під час зустрічі із журналістами у квартирі вимкнули світло, і телеведуча розповідає, як призвичаїлась до блекаутів. Але ці побутові речі її не лякають. Головне – перемогти путіна і росію.

«Я так багато розповідала різних історій про людей, а сама не звикла бути головною героїнею історії», – каже телеведуча на своєму робочому місці, у студії марафону «Єдині новини», куди також завітала знімальна група ABC.

Також американський журналіст зустрівся з чоловіком телеведучої, Єгором Соболєвим, нині молодшим сержантом ЗСУ. Та поїхав до Праги, коли Марічка бачилася із двома доньками – Марією та Катериною. Дівчата на камеру розповіли, як змінилось їхнє життя за останні три місяці, відколи вони поїхали з дому без постійної опіки батьків.

«Після зйомок я як телевізійник телевізійника запитала Ієна, чи він не розчарований матеріалом: ми не плакали, не жалілися на життя. «Так просто українці ж тримаються, і світ це цінує», – розповіла Падалко.


Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top