KOLA та Krechet презентували спільний трек

KOLA та Krechet презентували спільний трек - 1 - изображение

Лірична душа KOLA та хіп-хоп артист року за версією rap.ua Krechet презентують спільний трек «До батьків». Це третя колаборація артистів у цьому році.

У 2022 році співачка закріпилася у статусі однієї з найкращих поп-вокалісток, яка співає про те, що зрозуміло та близько кожному.  Її пісні «Чи разом?», «Біля серця» стали народними хітами та відгукнулися у тисячах сердець. Для репера та саунд-продюсера Krechet рік став не менш успішним – випуск кращого хіп-хоп альбому «Українофікація» та запуск власного лейблу palayu music.

KOLA та Krechet презентували спільний трек - 2 - изображение

KOLA та хіп-хоп артист Krechet

Трек «До батьків» – експеримент від репера, який звик уникати в творчості простих тем та форм. Саме за самобутність та небанальність тем публіка та музичні критики люблять Krechet. А KOLA спробувала у себе в іншому звучанні з елементами тріп-хопу та неосоулу, зберігши в ліриці фірмову чуттєвість та щирість.

У треці артисти постаралися передати особливий стан: коли ти вже дорослий, але в душі ти залишаєшся дитиною, яка на Новий Рік має лише одне бажання – зустрітися із батьками в рідному домі.

Cлухайте спільний трек тут.

Фото: пресслужба артистів


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top