«United For Freedom»: благодійний бранч Ірини Адоніної

благодійний бранч Ірина Адоніна

У Будапешті пройшов благодійний бранч «United For Freedom» присвячений розвитку українського бізнесу за кордоном та підтримці вимушених переселенців, а також збору коштів на придбання другої автівки для ЗСУ.

Захід відбувся в історичному центрі міста, а саме в ресторані-музеї «Urban betyár Restaurant». Заклад відомий виставкою предметів селянського побуту та культури Угорщини XVIII сторіччя. У такий спосіб на фоні місцевої культури презентували сучасну українську.

На заході для гостей виступала співачка з України Христина Присяжнюк. Зі слів засновниці фонду «United For Freedom» Ірини Адоніної, виступи українських артистів на бранчах не тільки поширюють вітчизняну культуру за кордоном, а й є потужною психоемоційною підтримкою переселенців, адже це можливість хоча б у думках повернутися на Батьківщину. 

Зустріч пройшла у дружній атмосфері, всі присутні мали можливість розповісти про свою діяльністю у Будапешті та залучити партнерів або запропонувати свої послуги. Як прокоментувала Ірина Адоніна, у такий спосіб українська ком’юніті збільшується та заручається підтримкою серед своїх співвітчизників, а також природно інтегрується в європейський бізнес:

«Цей бранч завершальний у цьому році, і я дуже рада, що на ньому була найбільша кількість партнерів, та загалом гостей – 45 осіб. Це свідчить, що наша справа має позитивний розвиток і з кожним заходом ми можемо допомагати все більшій кількості українців. Також не менш важливо, що на таких зустрічах ми маємо можливість збирати кошти для підтримки ЗСУ. Я дуже вдячна партнерам за підтримку бранча, за всі подарунки для гостей та пропозиції своєї допомоги в тих чи інших питаннях. Це великий крок у налагодження бізнес-стосунків малого бізнесу України з Європою».

благодійний бранч United For Freedom

Зображення 13 з 13

United For Freedom: Ірина Адоніна та Діана Деміденко

Це вже сьомий благодійний бранч засновниці руху Ірини Адоніної, присвячений комунікаціям та підтримці українського бізнесу в Європі

«Я пишаюся своєю діяльністю, адже бачу як вона впливає на українців. Після кожної зустрічі я спостерігаю, як горять очі гостей заходу, багато з них відвідують зустрічі повторно. Я рада, що у такий спосіб можу допомогти українцям почувати себе за кордоном не самотніми, більш впевнено та відчувати всебічну підтримку від своїх», – поділилася враженнями від бранчу Ірина Адоніна.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top