«Way of Peace»: Алла Барановська, Василь Зварич та Тімур Мірошниченко на благодійній вечері

«Way of Peace»: Алла Барановська, Василь Зварич та Тімур Мірошниченко на благодійній вечері - 1 - изображение

«Way of Peace»

Всеукраїнський фонд «Way of Peace» Миколи Тищенка з початку літа провів серію благодійних заходів «Charity dinners» в Празі, Парижі, Ніцці, Нью-Йорку та Варшаві.

За цей час  було виручено близько 20 мільйонів гривень, за які придбали автомобілі для військових та спеціалізовані машини для транспортування поранених з епіцентрів бойових дій. У Варшаві вдалося зібрати 51 тисячу євро для Головного управління розвідки Міністерства оборони України, яке очолює Кирило Буданов.

Проєкт «CHARITY DINNERS» створений інфлюенсеркою Аллою Барановською за підтримки фонду та МЗС України.

Як і останні декілька місяців в Україні, вечеря проходила при свічках. Після атак ворога мільйони людей вимушені щоденно проходити випробування відсутністю електроенергії, тепла і води, але це ніяк не похитне віру в перемогу. На знак солідарності гості самостійно запалили свічки на своїх столах, як це щовечора роблять мільйони українців.

Одним із лотів під час аукціону став бюст Тараса Шевченка з робочого стола Кирила Буданова, який купили за 17 тисяч євро.

Проведення останньої вечері в 2022 році у Варшаві було дуже символічним, адже від початку повномасштабної агресії Польща висловила беззаперечну підтримку Україні. Країна прийняла понад 6 мільйонів біженців, допомагає фінансово, у військовій галузі та досі продовжує надавати різноманітну підтримку.

Ведучим вечора став Тімур Мірошниченко, а за музичний супровід відповідала TAYANNA. Амбасадорки фонду «Way of Peace» — інфлюенсерки Алла Барановська та Аліса Хомер.

Charity dinners

Зображення 1 з 22


Фото: Роман Горбун 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top