Таропрогноз на 19-25 грудня: світло нарешті переможе темряву

Таропрогноз на 19-25 грудня: світло нарешті переможе темряву - 1 - изображение

Тиждень відкриває марафон різдвяно-новорічних свят, які об’єднані енергією оновлення та перемоги світла над темрявою. Більшість таких свят обумовлені астрономічною подією – Зимовим Сонцестоянням, яке відбудеться цього тижня, а саме 21 грудня. Наші пращури вірили, що в цей день народжувалося нове сонце, а значить і нове життя на землі. Вони святкували Різдво Коляди – сонячного бога, а цей день був початком нового року. Тож попри всі об’єктивні проблеми навколо ми відчуємо збільшення світла в нашому житті й зможемо за традицією почати складати плани на новий рік. А ще обов’язково треба загадати бажання в день Зимового сонцестояння!

Таропрогноз на 19-25 грудня: світло нарешті переможе темряву - 2 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

Овен (Король мечів)

Святковий тиждень змусить Овнів трошки напружитися і скласти своєрідний тест на кмітливість, рішучість та вміння користуватися накопиченим досвідом. Проявіть свій розум саме там, де ситуація давно потребує вирішення. Будьте відкриті до порад з боку фахівця або авторитетної для вас людини.

Телець (П’ятірка Кубків)

Тельці можуть потрапити в полон розчарувань й негативних емоцій. Якщо не вийшла якась дрібниця, то сприйміть це з гумором. Якщо ж ви зазнали поразки у серйозній справі, то прийміть це з честю. Святкова ж атмосфера тижня допоможе вам зібратися з думками і розібратися з емоціями.

Близнюки (Повішений)

Ви можете помітити, що в певній ситуації не можете просунутися ні на міліметр вперед. Такий період невизначеності може тривати деякий час, проте не варто засмучуватися. Краще ситуацію відпустити і зосередитися на тому, що зараз потребує більшої уваги.

Рак (Місяць)

Раки напередодні свят можуть відчути посилення страхів і переживань, чим притягнути у своє життя різні неприємності й фінансові проблеми. Тому краще присвятити тиждень якісному відпочинку або приємним святковим клопотам. Зосередьтеся на позитивних враженнях від новорічних свят і планах на майбутнє.

Лев (Четвірка Пентаклів)

Леви можуть розраховувати зараз на певну стабілізацію в житті, на досягненні балансу і контролю в усіх сферах життя. Проте карта попереджає – новорічні закупи можуть швидко спустошити ваш гаманець, тож підходьте до цього з холодною головою.

Діва (Десятка Жезлів)

Карта попереджає, що ви занадто багато звалили на свої плечі. Мабуть, треба розвантажитися, делегувати обов’язки іншим і дати собі відпочинок. І пам’ятайте, що свята – це щасливі миті єдності, а не тяжкі зобов’язання та знесилення від купи справ.

Терези (Десятка Мечів)

Зимове сонцестояння – це закінчення одного періоду і початок нового. У Терезів цей поріг може чітко проявитися завершенням певної ситуації в житті, до того ж не найкращим для вас чином. Але все це компенсується новорічною атмосферою і вірою в майбутнє.

Скорпіон (Лицар Жезлів)

День Зимового сонцестояння принесе в життя Скорпіонів нову енергію й сили для важливих справ. Не відмовляйтеся від неочікуваних пропозицій чи занадто сміливих ідей. Енергії і завзяття вистачить для активного початку справи, а далі все залежить від вашої професійності й наполегливості.

Стрілець (Четвірка Мечів)

У Стрільців на цьому тижні може статися вимушена пауза або перерва у справах. Навіть якщо вона настане не зовсім з вашої волі, її можна і потрібно використати з користю для підготовки до свят. Також приділіть увагу своєму здоров’ю.

Козеріг (Сила)

Підготовка до свят завжди вимагає неабиякої енергії і сили. Тож для Козерогів це питання буде вкрай актуальне найближчим часом. Будьте певні, сил у вас вистачить на виконання всіх запланованих справ, проте дійте без агресії, м’яко і впевнено.

Водолій (Зірка)

Представникам цього знаку дуже пощастить на новому тижні. Будьте відкриті до знаків долі, не втрачайте віру в здійснення ваших мрій та майте впевненість у власних силах. Карта радить цінувати можливості, які надає доля, і не боятися робити те, на що раніше не наважувалися.

Риби (Туз Кубків)

Легкість і невимушеність, романтика і натхнення – все це очікує Риб на новому святковому тижні. До вашого життя завітає любов, радість, захоплення чимось чарівним і невловимим. Без цієї енергії свята не буде, тож не бійтеся, а дозвольте собі зануритися в атмосферу Туза Кубків.

Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: @kateryna_pylypenko_tarot


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top