Новий рік з Максом Барських. Великий сольний концерт у Києві

Новий рік з Максом Барських. Великий сольний концерт у Києві - 1 - изображение

Український співак Макс Барських розповів, де зустрічатиме Новий рік, а також анонсував великий сольний концерт у Києві. Виступ, на якому пролунають найкращі хіти музиканта та пісні, які стали символом народного спротиву, буде вже третім з початку повномасштабного вторгнення.

«Новий рік я зустрічаю у Києві. Зараз, як ніколи, я хочу розділити з українцями смуток, радість та надію складного року, що нарешті минає. Я вже казав, що після 24 лютого мені було складно виходити на сцену до тих пір, поки не зрозумів, що лише завдяки творчості я можу підтримувати свою країну і нашу армію. Якщо музика лікує душі на рівні енергії, то благодійність допомагає практично. Частина коштів з усіх моїх концертів завжди йде на потреби ЗСУ. І це наш спільний внесок з вами у майбутню перемогу. Тому, я запрошую усіх охочих на свій передноворічний концерт! Забажаймо нашу перемогу разом!», – прокоментував Макс Барських.

Благодійний виступ музиканта відбудеться 30 грудня в STEREO PLAZA. Квитки можна придбати тут.

Нагадаємо, раніше Макс Барських презентував нову англомовну пісню Before we say goodbye. Композиція продовжує цьогорічну традицію артиста писати саундртреки під різні етапи свого життя. Before we say goodbye присвячена Новому року.

Фото: пресслужба артиста


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top