Римую: нова пісня Макса Барських та співачки ETOLUBOV

Римую: нова пісня Макса Барських та співачки ETOLUBOV - 1 - изображение

Український співак Макс Барських та співачка ETOLUBOV презентували спільну чуттєву пісню під назвою «Римую». Пісня  – це чуттєве послання до всіх українських пар, яким вдалося попри численні обставини знайти чи зберегти своє кохання.

 «Римую» – це пісня про людяність та почуття, які не загасить навіть жорстока війна.

«Сьогодні мільйони українців розлучені відстанню. Єдиний зв’язок з коханими, що в нас лишається – це екрани мобільних телефонів. «Римую» – пісня про всіх, хто плекає свої почуття, не зважаючи на випробування відстанню», – каже ETOLUBOV.

«Сьогодні війна йде на всіх фронтах. У музиці важливо, щоб українське слово та рима знаходили нову форму, стаючи ближчими до сприйняття сучасної молоді. Разом з Любов’ю ми прагнули створити чуттєвий і водночас по-справжньому український поп-трек. Я переконаний, що наша мова може і має звучати сучасно», – наголошує Макс Барських.

Українські виконавці переконані, що музика повинна не лише духовно лікувати та зцілювати, але й допомагати доброю справою. Тому, весь прибуток з монетизації від переглядів та прослуховувань «Римую» буде перерахований до благодійного фонду DOLI, який заснувала ETOLUBOV для допомоги постраждалим від війни українським сім’ям. 

Фото: прес-служба артистів


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top