Heart of Steel: TVORCHI представили трек та кліп на Євробачення

Heart of Steel: TVORCHI представили трек та кліп на Євробачення - 1 - изображение

Український гурт TVORCHI заспівали про незламність у новій пісні – Heart of Steel, яку представлять у фіналі Національного відбору на «Євробачення», що відбудеться 17 грудня. Сингл увійде до однойменного EP, який артисти присвятили нескореності українців.

Пісня про сталеве серце у грудях, загартоване випробуваннями, стала покликом для TVORCHI знову взяти участь у конкурсі, як це було два року тому, коли музиканти набрали максимальну кількість балів від журі та глядачів у півфіналі Нацвідбору, та поступилися перемогою у фіналі. 

«Ми знову у грі, тому що написали пісню, якою нам є що сказати Європі та світові. Вона про кожного, хто попри всю безвихідь носить в грудях сталеве серце і йде вперед. А сьогодні це всі ми. В нашій пісні є рядки: “Не бійтеся говорити те, що ви думаєте. Тому що як би погано не було, хтось слухає”. Ми хочемо, щоб про нашу незламність почули всюди», – розповіли TVORCHI. 

Новий трек з потужним посилом

Трек звучить потужно та об’ємно вже з перших секунд. За задумкою артистів, ламаний нестандартний п’янкий ритм в середині пісні передає стан, коли буває важко, але ти стоїш та посміхаєшся і ти непробивний. Синтезовані вокальні мелодії в синергії з живим вокалом Джеффрі створюють ефект паралельної реальності зі всім світом, в якій ми зараз живемо. 

Цю ідею артисти відтворили і у атмосферному кліпі на пісню, режисером якого став Руслан Махов. Головний елемент в ньому – портал між сьогоднішнім днем і потойбіччям. Він символізує різне: силу духу, новий початок, фатальний кінець. На думку артистів, саме сьогодні людство обирає те, що його чекає завтра.

Реліз EP «Heart of Steel» (куди увійшов однойменний сингл) запланований на 23 грудня і стане приквелом п’ятого великого альбому TVORCHI, який вийде у 2024 році. У майбутньому лонгплеї артисти анонсують велику кількість музичних нашарувань та багатий звук. 

«Життя – це гра. І я граю для перемоги», – співають TVORCHI в треці Heart of Steel, чим дають однозначний заряд енергії усім українцям.  

Фото: пресслужба гурту


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top