У Парижі відкриється парфумерна виставка Chanel

У Парижі відкриється парфумерна виставка Chanel - 1 - изображение

Chanel проведе виставку, присвячену ароматам бренду. Вона називається Le Grand Numéro de Chanel, що в перекладі з французької означає «Великий номер Chanel». Експозиція відкриється у музеї Grand Palais Ephémère у Парижі напередодні Різдва – 15 грудня 2022-го, та триватиме по 9 січня 2023 року. Захід орієнтований не лише на професійних парфумерів, а й на початківців.

У Парижі відкриється парфумерна виставка Chanel - 2 - изображение

Chanel проведе виставку у Парижі, присвячену ароматам бренду

Виставка знайомить гостей із емоційним світом ароматів бренду. Від легендарного Chanel N°5 — безперечно, найвідомішого аромату у світі — до колекції Gabrielle, Chance та Les Exclusifs Chanel, присвяченої життю засновниці Габріель Шанель. Кожен аромат втілює в собі коди, майстерність та унікальність Chanel.

«Від класики до культу, від мінімалізму до вишуканості, від повсякденного аксесуара до витвору мистецтва, що надихав найвидатніших митців… Парфуми Chanel унікальні: вони кожен раз збагачують враженнями, відкриттями й емоціями. Познайомитися з ними означає зустріти долю, відкрити життєву силу та пробудити бажання змінити життя, а також зробити звичайне незвичайним», — кажуть творці виставки.

У Парижі відкриється парфумерна виставка Chanel - 3 - изображение

Виставка триватиме з 15 грудня 2022-го по 9 січня 2023 року

Вхід на виставку безкоштовний, але потрібна попередня онлайн-реєстрація. Виставка триватиме до 9 січня 2023 року.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top