В гості до Марії Піон та Наталі Росс: магічний бранч у Варшаві

В гості до Марії Піон та Наталі Росс: магічний бранч у Варшаві - 1 - изображение

У Варшаві пройшов традиційний магічний бранч #ladiesdaybymariyapion від Марії Піон та Наталі Росс. На заході зібрались українські бізнес-вумен, які вже давно проживають або перебувають у Польщі.

Цього разу приводом зустрічі стала тема багатства та успіху. Першу частину заходу присвятили обговоренню найважливіших астрологічних дат листопада-грудня. Астролог Марія Піон розібрала найвдаліші періоди для приваблення багатства до Нового року. Також учасниці бранчу мали змогу дізнатися своє майбутнє за допомогою метафоричних карт.

«В листопаді йде перехід Венери в знак Стрільця, а це дуже благополучне положення щодо приваблення багатства саме від таких сфер діяльності, які приносять задоволення. Багато хто відчує, що хоббі починає перетворюватись в ще одне джерело доходу. Дуже важливим є питання задоволення від того, чим займається людина і ті люди, які не знайшли себе в справі життя – отримають уроки, випробування саме в фінансовій сфері.  За допомогою карт Таро легко можна віднайти “свою найбагатшу” сферу», – розповідає Марія Піон.

В гості до Марії Піон та Наталі Росс: магічний бранч у Варшаві - 2 - изображение

Учасниці бранчу мали змогу дізнатися своє майбутнє за допомогою метафоричних карт

А от вже другу частину заходу присвятили цікавому практикуму по формуванню успішних фінансових установок від психолога Наталі Росс

В гості до Марії Піон та Наталі Росс: магічний бранч у Варшаві - 3 - изображение

Марія Піон, Наталі Росс та учасниці традиційного магічного бранчу у Варшаві

В кінці бранчу всіх учасниць очікували подарунки від мережі студій лазерної епіляції Love_epil та бренду тимчасових тату Arleysign.

Фото:@ellenncam


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top