Благодійний фонд “МАМА плюс Я” влаштовує “Тріумф добра” у Відні

Благодійний фонд “МАМА плюс Я” влаштовує “Тріумф добра” у Відні - 1 - изображение

Благодійний Фонд України “МАМА плюс Я” запрошує на передріздвяний благодійний вечір “Тріумф добра” в підтримку дітей та жінок, які постраждали від війни і залишаються в Україні. Захід відбудеться 27 листопада 2022 року о 18:00 у Відні, Австрія в готелі Grand Hotel Wien.

Мета заходу — зібрати кошти на допомогу дітям та жінкам в Україні, нагадати світові про українських дітей, які щодня перебувають в небезпеці через війну. 

Ведучі – український телеведучий Анатолій Анатоліч та засновниця благодійного Фонду Наталія Сивак.

Зірка вечора – всесвітньо відома оперна співачка Зоряна Кушплер, Людина року в Україні 2016, кавалер Ордена княгині Ольги III ступеня.

Амбасадорка та співведуча заходу – Марися Горобець, ведуча світських івентів, фаундер MG VISION CLUB, співзасновниця БФ «MISSION UKRAINE».

Серед запрошених гостей: композитор-віртуоз Євген Хмара, хореограф-постановник Олена Шоптенко, співачка Юліана Прадо, музиканти Teodora Miteva і Donka Angatscheva та інші.

Програма заходу включає: перформанси артистів, жива музика, гала-вечеря та напої, нетворкінг, благодійний аукціон (лоти від Віталія та Володимира Кличка, Андре Тана, Катерини Сільченко, Наді Дзяк та інших відомих людей, лот від виноробного господарства Князя П.М.Трубецького (Україна) та лот від графині фон Мой де Сан), унікальну показ-виставку і лот від Тетяни Рамус, а також спілкування та знайомства з цікавими людьми.

Квитки можна придбати за посиланням


Фото: прес-служба благодійного фонду


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top