Анна Трінчер: «Ми готуємось укласти шлюбний контракт»

Анна Трінчер: «Ми готуємось укласти шлюбний контракт» - 1 - изображение

Відома українська співачка Анна Трінчер, яка наприкінці вересня вийшла заміж за блогера Олександра Волошина, дала Woman Magazine ексклюзивне інтервю. Артистка поділилася враженнями від сімейного життя, розповіла, чи братиме прізвище свого чоловіка, а також зізналася, що готується укласти шлюбний контракт.

Чоловік – голова, жінка – шия, як покрутить, так і буде. Це про вашу пару чи ні? 

Ми приймаємо рішення спільно. Є моменти, в яких краще розбирається Саша, є – в яких я. Тому у нас рівноправний тандем.

Кохання під час війни – що для вас було найскладнішим у останні півроку?

Початок повномасштабного вторгнення ми провели на заході Украіни в будинку з ще багатьма людьми. Обстановка була напружена, перший місяць ми часто сварилися і не підбирали слів у вираженні емоцій. Насправді, велику роль зіграв психоемоційний стан, було важко і незрозуміло, що буде далі, виринули зі схованок всі минулі образи та претензії. Але якось в одну мить ми зрозуміли, що це хибний шлях. Можливо і на краще, що всі моменти були виплеснуті, ми в них розібралися, і наше кохання стало ще міцніше.

Чи укладали ви шлюбний контракт? Якщо так, які головні пункти виділили у ньому? 

Ми зараз перебуваємо в процесі укладання шлюбного контракту, ним займаються наші юристи, проводимо консультації, тому наразі не можу озвучити головні пункти. Але вважаю, що це правильний сучасний підхід відповідальної пари.

Як формуєте сімейний бюджет? 

У нас немає чіткого формування. Ми достатньо добре заробляємо, отже витрати відбуваються за особистим бажанням. Саша оплачує наш відпочинок, розваги, оплачує житло. Я не замислюючись купую господарські речі, різні засоби та дрібниці, можу оплатити побутову техніку чи ще щось, так як це все у наш спільний дім. Також витрачаю кошти на розвиток музичної кар’єри. Але, звісно, Саша бере на себе більшу частину витрат. Ми правда на цьому не зациклюємося і все відбувається природно.

Чи важливо зараз брати прізвище чоловіка? Обгрунтуйте, так або ні?

У нас якраз зараз на цю тему з Сашею суперечки. Я вважаю, що це вибір кожної жінки, і якщо вона проти змінювати прізвище, треба шукати компроміс. Я люблю своє прізвище і хочу його залишити, від цього рішення моя любов до Саші не стає меншою. Це має бути власний вибір. І взагалі, якщо чоловік змушує жінку змінити прізвище, то він теж має піти на цей крок, щоб все по-чесному. Якщо без жартів, я впевнена ми з Сашею знайдемо компромісне рішення, яке влаштує нас обох.

Ви часто виставляєте сварки на показ в інстаграмі, чи складно переживати коментарі підписників, чи навпаки, допомагає думка інших?

Ми виставляємо в інстаграмі лише лайтові, типові сварки, які бувають в історії кожної пари. Те, що відбувається в нашому житті на більш особистому рівні, про це знаємо тільки ми. У нас є свої секрети, звісно, щось сокровенне, тільки наше. Щодо коментарів, я звикла до будь-якої реакції підписників, адже отримую коментарі на весь свій контент. Людям потрібно висловитися, донести свою думку, дати пораду – це нормально. Я не перший рік веду активне соціальне життя, тому абсолютно адекватно ставлюся до уваги підписників.

Анна Трінчер: «Ми готуємось укласти шлюбний контракт» - 4 - изображение

Анна Трінчер і Олександр Волошин

Бліц:

Найкращий сімейний ранок… – це коли є вільний спільний час. Ми прокидаємося близько 8-9 години, нікуди не поспішаємо, обіймаймося, повільно збираємося, йдемо на прогулянку, щось обговорюємо або плануємо майбутнє, насолоджуємося товариством одне одного, а потім щасливі розїжджаємось у своїх справах.

Одна річ, за яку ви найбільше вдячні одне одному… Я не можу обрати одну річ. Я вдячна Саші за те, що він у мене є. Мені пощастило з чоловіком, Саша – мужній, турботливий, ніжний і дуже лагідний до мене, але в той же час з іншими він розкривається зовсім інакше. І це мені в ньому подобається найбільш, що зі мною він особливий. Саша розумний, амбіційний, постійно розвивається, навчається новому та прагне більшого. Також він вміє не тільки слухати, а й чути, поважати мою думку, підтримує і мотивує мене. Я вдячна долі за такого чоловіка. 

Наша спільна суперсила… В єдності, в тому, що ми є одне в одного. Ми все обговорюємо, у нас багато спільного і ми завжди можемо знайти компромісне рішення, в цьому наша суперсила.

Під час сварок ми… поводимо себе, як два впертих бика, де кожен відстоює свою точку зору, але це триває буквально 5 хвилин. Хтось із нас обов’язково підходить першим, вибачається, і ми обіймаємось.

Головна цінність вашої родини...це щирість, чесність, вірність самому собі і одне одному. У нас немає подвійного дна, якими є, такими одне одному себе і демонструємо.

Фото: особистий архів Анни Трінчер


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top