БЛОКPOST: Любомир Левицький про українську молодь в ТРО та ЗСУ 

БЛОКPOST: Любомир Левицький про українську молодь в ТРО та ЗСУ  - 1 - изображение

Сьогодні український режисер Любомир Левицький презентував перший випуск нової рубрики БЛОКPOST на YouTube-каналі «КАПІТАН УКРАЇНА VLOG».

Любомир Левицький – кінорежисер з голлівудським досвідом, сценарист, продюсер та спікер, який нині працює над документальним фільмом про події на фронті, що стане відеодоказом злочинів росіян. 

Велика частина української молоді нині задіяна в обороні держави: ТРО, ЗСУ  та волонтерський рух. Серед них є і професійні військові, і звичайні цивільні, які під час війни змогли проявити справжній героїзм. Саме з такими особистостями Любомир знайомить глядачів на каналі. Історії цих людей надихають на подальшу боротьбу та доводять, що немає нічого неможливого при правильній мотивації.

БЛОКPOST – це межа між кіноекраном та фактичною війною. Що з реального життя можна застосовувати в кіно і що в кіно неможливо застосувати на полі бою чи в тактичних діях. В ролі експертів по обзорам воєнних фільмів виступають реальні супергерої, які стали на захист України. У випусках буде продемонстровано їхній професіоналізм у військовій справі в дії.

Запуск каналу підтримала «Академія цивільної безпеки», яка надає базове навчання для цивільних українців. Академія проводить навчання по володінню зброєю для власної безпеки та тактичним навичкам з професійними інструкторами в тирі або на полігоні.

Друга, не менш важлива мета запуску БЛОКPOST – благодійна. Режисер, перебуваючи у постійному контакті з військовими, знає потреби ЗСУ від перших особ, тому оголосив збір коштів на закупівлю необхідного по конкретних запитах.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top