«МастерШеф. Битва сезонів»: чиї страви здивували маму Ектора та хто покинув проєкт

«МастерШеф. Битва сезонів»: чиї страви здивували маму Ектора та хто покинув проєкт - 1 - изображение

«МастерШеф. Битва сезонів»

На численні прохання українців телеканал СТБ повернув в ефір головний кулінарний проєкт країни — «МастерШеф. Битва сезонів», який було відзнято до повномасштабного вторгнення росії в Україну. Улюблені учасники минулих сезонів продовжують змагання за кулінарну першість. Як пройшли випробування сьомого тижня і хто залишив проєкт – дізнайтесь в матеріалі.

У першому конкурсі учасники працювали у парах. Перед ними на поверхнях стояли різні предмети: череп, ваги, лоток для яєць тощо. Завдання учасників – зробити страву і презентувати її на цьому предметі. Найгірше з завданням впоралися Сашко Кривець і Дмитро Балита. Саме тому вони отримали чорні фартухи.

Павло і Влад стали капітанами команд. Павло червоної команди, а Влад – синьої. Їм потрібно було нагодувати найближчих людей суддів – їхніх матусь! Кожен замовляв у ресторані команди по 3 страви з меню. В меню учасників входили: дві закуски, 1 суп, 2 основні страви і 2 десерти. Також від кожного із суддів були побажання, що їхні мами люблять, а що – ні. На заготовки в учасників було 2,5 години. За результатами голосування, виграла команда синіх. Червоні вибрали 2 людей з команди, які найгірше впоралися із завданням. Ними стали Павло Серветник і Катерина Велика. Їх одягнули у чорні фартухи.

На конкурсі чорних було спекотно! В ньому брали участь: Саша Кривець, Дмитро Балита, Павло Серветник і Катерина Велика. Учасники підійшли до робочих поверхонь, на яких їх чекали різні набори продуктів: оселедець з буряком, куряча грудка з шампіньйонами, цибуля з печінкою та картопля зі свининою. Завдання – дати нове життя цим продуктовим наборам. Приготувати страви так, аби страви зазвучали по-новому. Найгірше з конкурсом впорався Дмитро. Саме тому, у 7 випуску шоу «МастерШеф. Битва сезонів» проєкт покинув Дмитро Балита


Фото: прес-служба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top