Оприлюднено слоган і логотип Євробачення-2023

Оприлюднено слоган і логотип Євробачення-2023 - 1 - изображение
Організатори Пісенного конкурсу Євробачення-2023 презентували головний логотип та слоган цьогорічного шоу. Ним стало класичне багатошарове серце в синьому, жовтому, рожевому та фіолетовому кольорах.

Слоган Євробачення-2023 відображає унікальний характер 67-го Пісенного конкурсу, який організовується у партнерстві між Великою Британією, Україною та містом-господарем Ліверпулем. У BBC зазначили, що це «відображає самі витоки конкурсу», який спочатку був створений, щоб об’єднати Європу навколо спільного телевізійного досвіду.

Використані у графічному оформленні кольори, натхненні прапорами України та Великої Британії, відображають радість і різноманітність конкурсу.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Eurovision Song Contest (@eurovision)

Головний графічний елемент оформлення, який нагадує електрокардіограму, утворює рядок з кольорових сердець, кожне з яких реагує на ритм і звук, щоб проілюструвати спільне биття сердець усіх учасників Євробачення та його глядачів. Усі ми «об’єднані музикою». Використаний у графічному оформленні шрифт — Penny Lane — натхненний чавунними табличками 20-го століття з назвами вулиць Ліверпуля та натякає на багату музичну спадщину міста.

Слоган у своїй промові використала канадсько-українська диригентка Кері-Лінн Вілсон. Вона згадала війну в Україні, порівнявши її з музикою. В її аналогії диригентська паличка – це зброя, котра не вбиває, а дарує життя, свободу, надію та єднання.

Нагадаємо, конкурс «Євробачення-2023» пройде у Ліверпулі у Великій Британії.  Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, а фінал – 13 травня. Україну на конкурсі представлятиме гурт TVORCHI з піснею Heart of Steel.

Фото: пресслужба конкурса 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top