Модерн в інтер’єрі: тренди 2022

Модерн в інтер'єрі: тренди 2022 - 1 - изображение

Італійські меблі поєднують у собі якісне виробництво, естетику та практичність. Різноманітність текстур та фактур, плавність ліній та переходів, єднання з природою, експерименти з квітами та відтінками – зараз у тренді природність та комфорт.

Агентство GGAGENCY вже понад 15 років є представництвом найбільших меблевих фабрик Італії. Бізнес, який заснований на сімейних цінностях, відкриває свої грані для клієнтів з України, Польщі, Білорусі, Молдови, Угорщини, Чехії, Словаччини.

У 2021 році агентство GGAGENCY здобуло нагороду від Elle Decoration у категорії «International Design Award Ukraine». У травні 2022 року планували відкрити у центрі Києва монобрендовий бутік Rimadesio, а влітку у Львові великий термальний комплекс. Але вторгнення Росії в Україну з повномасштабними військовими діями змінили плани кожного.  

Разом з GGAGENCY Woman Magazine розбирає тренди в інтер’єрі 2022 року.  

Один із найпопулярніших стилів сьогодні – модерн. В інтер’єрі переважають природні матеріали, натуральні кольори та м’які, округлі лінії. Дизайнерське рішення у цьому напрямі характеризується вираженими рослинними мотивами.

Основними відмінними рисами цього  стилю  стала відмова від використання прямих ліній та кутів. Модний дизайн інтер’єру тримає курс на функціональність, простоту та екологічність.

Cover Open: організація простору

Cover Open – це інноваційне рішення для гардеробу від італійського бренду Rimadesio . Система, представлена в широкому спектрі ексклюзивних оздоблень, пропонує різноманітні можливості зручної організації речей. Вона ідеально впишеться в мінімалістичні інтер’єри та не перевантажуватиме простір. Cover Open можна зібрати під себе в лінійній, кутовий і П-подібної конфігурації.

Модерн в інтер'єрі: тренди 2022 - 2 - изображение

Модульні кухні

Більше вільного місця, практичність та стиль – кухня це не тільки про приготування їжі, а й про сімейне дозвілля. Італійська меблева фабрика Zampieri спеціалізується на виробництві кухонь в сучасному стилі. Всі вони модульні, що дозволяє комбінувати різні елементи і експериментувати з простором.

Модерн в інтер'єрі: тренди 2022 - 3 - изображение

Outdoor меблі 

Італійська компанія Ethimo спеціалізується на вуличних меблях. Надихаючись квітами Середземномор’я та автентичними куточками, фабрика виробляє колекції меблів для відкритих просторів, щоб Ви могли насолоджуватися комфортним відпочинком. Елегантні колекції створені з урахуванням строгих вимог для приватних будинків, розкішних заміських готелів, вишуканих курортів 

Інтелектуальне світло  

У центрі філософії засновника фабрики Davide Groppi , дизайнера Девіда Гроппі – простота, легкість, емоції, винахідливість. Його предмети — це не лише втілення функціональних завдань, це твори, що народжуються подібно до живопису, скульптури чи поезії. Це не лампи, що знайшли свою форму та образи, а навпаки – смисли, втілені у вигляді світильників. і в кожному з них – стоп‐кадр творчої дії.


Фото: прес-служби брендів


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top