У Києві пройшов перший концерт Тіни Кароль у метро

У Києві пройшов перший концерт Тіни Кароль у метро - 1 - изображение

Співачка Тіна Кароль провела благодійний концерт київському метро. Під час виступу там побралась пара військових Національної гвардії України.

Один із бійців піднявся на сцену і зробив пропозицію руки та серця своїй коханій, яка також служить у Нацгвардії. Пара познайомилась під час війни. 

Тіна Кароль освідчення

@tinakarol Пропозиція руки і серця на моєму концерті в метро 🥹 гірко молодим 💙💛 #тінакароль ♬ ВІЛЬНІ. НЕСКОРЕНІ – Тіна Кароль

Для свого виступу Кароль обрала вбрання від українського бренду Olya Mak, яке найвлучніше демонструє жіночність та привабливість на знак того, що навіть під час війни ми є і залишаємось найкрасивішою нацією.У  своєму концерті воєнного часу співачка виконувала пісні виключно українською мовою та ексклюзивно представила прем’єру пісні «Вільні. Нескорені», офіційний реліз якої відбудеться вже цього тижня. 

Тіна Кароль на концерті

Окрім виконання своїх найвідоміших хітів,  зі сцени Тіна також читала пронизливі вірші та багато спілкувалася з глядачами. Зокрема, Кароль виступила з потужною промовою:

“Це мій перший сольний концерт в нашій незалежній державі цього року і він у метро. Це і зворушливо, і жорстоко, і водночас це демонструє, що ми незламні, ми вільні, нескорені і нездоланні. Підкреслюючи це кожного разу, як мантру, як молитву ми не просто закладаємо цю думку на покоління, не просто це владаємо в наше ДНК, – це є наша суть, наша ментальність, наша ідентифікація – хто ми є і ким ми будемо. Ми є українці. Сьогодні весь світ знає, що українці – нація найсміливіших людей. Колись казали, що легенди про атлантів – це про людей, яких не існує. Так ось – це ми, це ви, це кожен з нас, адже сьогодні ми відчули на собі, що суттєво змінювати реальність можливо кожному на своєму місці, незалежно в високих ти кабінетах чи ні. Кожен з нас вже змінює історію. Для цього не потрібно чогось досягати, можливо навіть у кар’єрі, для цього треба мати лиш велике серце та нескорену волю.  Я знаю, що найкращі люди на світі живуть тут – в Україні. Нехай наші присвяти, нехай виступи, нехай наші промови у світі будуть таким символом м’якої сили, адже ми впливаємо на розуміння того, що ми нікому не віддамо нашу державу. Ніколи й нікому. Бо ми вільні, вільні душею, любимо свободу, любимо свою країну, любимо землю.  Ми завжди шукаємо десь героїв, а вони серед нас”, – сказала під час свого концерту Тіна Кароль. 

Тіна Кароль концерт

Сольний концерт Тіни Кароль покажуть по телевізору в ефірі Національного телемарафону найближчої неділі, 18 вересня о 21.00.
 
Зазначимо, що це перший сольний концерт Тіни Кароль на станції метро Майдан Незалежності, у Києві.

Фото: прес-служба співачки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top