Тімур Мірошниченко про Дитяче Євробачення-2022

Тімур Мірошниченко про Дитяче Євробачення-2022 - 1 - изображение

Незмінний коментатор та ведучий Пісенного конкурсу Євробачення на Суспільному Мовленні Тімур Мірошниченко стане ведучим фіналу національного відбору на Дитяче Євробачення-2022.

Фінал нацвідбору на участь у Дитячому Євробаченні-2022 відбудеться 18 вересня о 18:00 у форматі прямого ефіру на телеканалі Суспільне Культура, а також на ютуб-каналі Євробачення Україна та фейсбук-сторінці Євробачення Україна.

«Як на мене, це надзвичайна подія. Сам факт проведення національного відбору та участі країни в Дитячому Євробаченні вкотре доводить силу та незламність нашого народу. Бо навіть в найтемніші часи, ми завжди знаходимо сили думати про майбутнє, не опускати руки й рухатися вперед. Ми мусимо особливо дбати про нове покоління! Тому вже те, що заповітне “Ukraine!” звучатиме на найбільшій дитячій сцені Європи, мільйони людей знову чутимуть українську пісню і побачать сповнені одночасно болю й впевненості очі наших представників чи представниць — це вже маленька, але надзвичайно важлива перемога!» — каже Тімур.

Тімур Мірошниченко вперше став коментатором Дитячого Євробачення у 2005 році. Загалом Пісенний конкурс Євробачення коментує вже 17 років поспіль. У 2009 та 2013 роках Тімур був ведучим Дитячого Євробачення в Києві. А у 2017 році був співведучим конкурсу Євробачення, що проходило у Києві після перемоги Джамали.

За цей час Тімур став для всіх єврофанів «голосом Євробачення», «українською душею» конкурсу. Цьогорічне відео щирої реакції Тімура на перемогу Kalush Orchestra на Євробаченні-2022 у Турині та коментування з бомбосховища облетіли весь світ.

Зазначимо, до фіналу нацвідбору Дитячого Євробачення увійшло п’ятеро учасників із понад пів сотні охочих, які подали заявки на участь. Цьогоріч українські діти мали змогу подати заявки з-за кордону: країна їхнього перебування не мала значення для участі в нацвідборі. Були також нововведення, пов’язані з журі. Глядачі самостійно обирали членів журі з-поміж запропонованих кандидатів.


Фото: Суспільне мовлення


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top