NK презентувала нову пісню “Кришталь”, яку планувала випустити ще до війни

NK презентувала нову пісню “Кришталь”, яку планувала випустити ще до війни - 1 - изображение

Співачка NK презентувала нову ліричну прем’єру “Кришталь”. Музична робота готувалася ще до початку війни, але через вторгнення плани були раптово призупинені.

Ця пісня про тернистий шлях кохання. В ній спочатку був закладений трохи інший зміст. Але я зрозуміла, що зараз вона зазвучала зовсім інакше. Бо не дивлячись на романтизацію відносин у цей нелегкий час, є й інша сторона, з якою іноді можуть зіштовхуватися деякі пари. Момент, коли близькі люди раптом стають чужими. Вони вже не чують один одного. У кожного з’явилася своя історія переживань, і стіна непорозуміння не дає відкритися та розділити свій біль з коханими. Вони ніби розмовляють про одне й те саме, але вже іншою мовою. Це все віддаляє. Від нескінченних перепон любов втрачає орієнтир. І спільна дорога до Едему вже видається нескінченною та довгою”, – розповіла Настя Каменських.

NK

Пісню “Кришталь” співачка неодноразово виконувала на благодійних концертах на підтримку України та її народу. Прихильникам настільки сподобалася композиція, що вони почали активно писати Насті та запитувати про прем’єру.

“Я отримала багато повідомлень про те, що музика зараз дуже допомагає моїм слухачам. Для мене це важливо. Мало хто знав, що в мене вже був повністю відзнятий кліп, який ми з командою встигли зробити ще 17 лютого. А реліз планувався в березні. Також пісня мала зазвучати наживо на виступі з бендом на нагородженні премії Yuna. Та всього цього не сталося. Але бажання моїх слухачів та їхні слова стали вирішальними в рішенні показати світові цю роботу”, – додала NK.

Woman Magazine


Фото: прес-служба співачки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top