Таропрогноз на 29 серпня-4 вересня: осінь готує подарунки Водоліям і Рибам

Таропрогноз на 29 серпня-4 вересня: осінь готує подарунки Водоліям і Рибам - 1 - изображение

Таропрогноз на 29 серпня-4 вересня

Головний аркан нового тижня Туз Жезлів нагадує про вогняну енергію активних дій та починань. Адже традиційно напередодні першого вересня починається енергійна підготовка до нового навчального року і відчувається перехід від розслабленого літнього сезону до більш робочого і продуктивного осіннього. Тож цей тиждень буде насичений на події та потребуватиме від вас зібраності та активності.

Про особливості тижня для кожного знаку Зодіака та подарунки від осені читайте в новому Таропрогнозі від тарологині Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 29 серпня-4 вересня: осінь готує подарунки Водоліям і Рибам - 2 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

Таропрогноз на 29 серпня-4 вересня

Овен (Поміркованість)

Аркан, що означає гармонію та золоту середину у всіх процесах, приносить у життя Овнів баланс і спокій. Адже без цього ваша енергія спалить все навколо. Старайтеся не нервувати, а вважайте, що зараз вдалий час для накопичення ресурсу, енергії та створення потужного базису, на який можна буде завжди спертися у наш нестабільний період.

Телець (Сімка Мечів)

Тельцям цей перехідний між сезонами року період принесе певне напруження. Вам варто проявити пильність, щоб не потрапити в пастку власних ілюзій чи нечесних маніпуляцій з боку недоброзичливців. “Довіряй, але перевіряй” – ваш девіз на найближчий час.

Близнюки (Трійка Кубків)

Близнюкам на новому тижні варто бути готовими до приємних емоцій та веселого спілкування в затишній компанії. Втім, ви завжди до цього готові! Можливо напередодні початку вересня ви зустрінете старих друзів, або випаде нагода щось відсвяткувати та опинитися в центрі уваги. Не втрачайте нагоди чудово повеселитися та відпочити!

Рак (Десятка Жезлів)

Раки можуть раптом відчути, що надто багато звалили на свої плечі. Справи та зобов’язання ризикують стати непосильною ношею та можуть підірвати ваше здоров’я. Спробуйте делегувати обов’язки, навчіться мудро розподіляти завдання та справи, і не намагатись сконцентрувати все у своїх руках. Карта логічно нагадує про невідкладний відпочинок.

Лев (Вісімка Жезлів)

Вісімка Жезлів часто вказує на різкі зміни у позитивний бік, що може бути логічним результатом цього активного тижня. Також у Левів можливі переїзди, подорожі або отримання добрих новин. Будьте готові до того, що вам доведеться приймати важливі рішення в умовах, що швидко змінюються. Тож дійте швидко і рішуче!

Діва (Король Кубків)

Творчий підхід – ось на що чекатимуть від Дів цього тижня при вирішенні деяких питань. Також вам необхідно буде проявити увагу та турботу, виступити в ролі наставника, вчителя чи покровителя. І якщо раніше вам не доводилося грати цю роль, то постарайтеся зараз у ній знайти собі ресурс і сенс. Також можлива зустріч з чоловіком, в якому проявлені всі якості Короля Кубків – уважність, чуттєвість, турбота та творчий потенціал.

Терези  (Четвірка Пентаклів)

Терези можуть зіткнутися цього тижня зі складною дилемою: зберігати фінансову стійкість і контроль над своїми ресурсами або все ж таки пустити гроші в оборот й отримати задоволення від покупок. Вирішувати звичайно ж тільки вам, проте енергійний тиждень все ж вимагатиме від вас певного оновлення та руху.

Скорпіон (Паж Кубків)

Для Скорпіонів цей тиждень обіцяє бути напрочуд легким і приємним. Ви можете отримати приємні звістки, сюрприз від коханої людини або взагалі зустріти нове кохання. У справах можливі цікаві пропозиції щодо співробітництва, допомога у складній ситуації. Таке легке входження в новий осінній період може позитивно вплинути на всі життєві процеси до кінця року.

Стрілець (Сімка Пентаклів)

Карта натякає на те, що все має свій термін, і деякі проекти вимагають терпіння і витримки. Стрільцям слід проаналізувати свою стратегію, свої помилки, запастися терпінням і тоді позитивні  зміни не змусять на себе довго чекати. Втім активність цього  тижня допоможе вам зробити правильні висновки і прискорити всі процеси.

Козоріг (Сімка Кубків)

Перед Козорогами раптом може виникнути складний вибір. Складність полягає в тому, що всі запропоновані варіанти однаково привабливі й спокусливі. Не поспішайте та розберіться, що для вас дійсно важливо, а де можуть ховатися ілюзії та обман. Якщо ж ви належите до людей творчих професій, то ця карта може принести нові цікаві ідеї та натхнення.

Водолій (Паж Пентаклів)

Водолії можуть найближчим часом отримати привабливу пропозицію або добрий шанс для здійснення своїх планів та бажань. Цілком можливо, що зараз складуться сприятливі обставини для досягнення стабільності та зростання добробуту. Тож не проґавте свій шанс!

Риби (Туз Пентаклів)

У Риб, як і Водоліїв, цього тижня з’являться хороші можливості для здійснення своїх планів та ідей. Потрібно обов’язково скористатися цим шансом від Туза Пентаклів. Можливі несподівані подарунки, матеріальна допомога чи просто поява додаткового ресурсу. Не шукайте каверзи в цьому, а просто прийміть гідно подарунки від Осені.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: www.instagram.com/katrin_pilipenko_tarot

www.facebook.com/Катерина-Пилипенко-БіоенергетикаТаро


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top