Олег Собчук став амбасадором міжнародного веломарафону до Дня незалежності України

Олег Собчук став амбасадором міжнародного веломарафону до Дня незалежності України - 1 - изображение

До нього вже приєдналося понад 20 тисяч українців у всьому світі від Сіднея до Сан-Франциско, а його амбасадором став лідер гурту “Скай” Олег Собчук.

Ідея організаторів у тому, щоб нагадати всім українцям, що ми одна велика дружня нація.

Незалежно від того, перебуваємо ми в Україні чи далеко за її межами, спільно ми можемо робити дивовижні вчинки світового масштабу, наприклад, встановити рекорд щодо чисельності учасників та загальної протяжності пройденої дистанції.

Олег Собчук став амбасадором міжнародного веломарафону до Дня незалежності України - 2 - изображение

Щоб стати учасником, достатньо зареєструвати на сайті проекту або в телеграм-боті. У день початку міжнародного заїзду слід відзначити старт і фініш своєї участі у велозаїзді. Коли дані будуть опрацьовані українським національним реєстром рекордів, буде ухвалено рішення про встановлення рекорду. Участь в акції безкоштовна. За даними організаторів, вже зареєструвалося понад 20 тис. учасників з усіх континентів.

Цікавим фактом є те, що День незалежності України настане в Сіднеї на 7 годин раніше, ніж у Києві (23 серпня), а закінчиться в Сан-Франциско на 10 годин пізніше (25-го серпня), тому міжнародний заїзд триватиме майже три доби та може стати рекордним. Амбасадором проекту став Олег Собчук, фронтмен українського рок-гурту Скай, який є великим фанатом велоспорту та керує благодійним фондом. За непідтвердженими даними до заходу приєднуватимуться вчені зі станції Академік Вернадський, що в Антарктиді. Таким чином цей захід охопить усі континенти.

Детальніше про проект за посиланням.


Фото: прес-служба проекту


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top