Перестали спілкуватися: Фагот про стосунки з братом

Перестали спілкуватися: Фагот про стосунки з братом - 1 - изображение

В інтервʼю «Життя відомих людей» відомий співак Фагот розповів про стосунки з братом і нову хвилю творчості під час війни.

Фагот (Михайлюта Олег), вокаліст легендарного українського хіп-хоп-гурту ТНМК, дав ексклюзивне інтервʼю інфотейнмент шоу про життя відомих особистостей «Життя відомих людей». Співак поділився, чому перестав спілкуватися зі своїм братом і де зараз його родина.

«Коли він мені ляпнув фразу: “Чому Зеленський путіна злив”, це було все. Ну що в тебе в голові?», — поділився розчаруванням Фагот.

Зараз співак зовсім не контактує з братом, адже той перестав навіть брати слухавку. Остання розмова пройшла на підвищених тонах, але переконати не вдалося.

«Коли ти не усвідомлюєш, коли на твій район ракети прилітають, то що може змінити таку людину?».

Раніше Олег не ділився подробицями особистого життя, але ексклюзивно для ЖВЛ розповів, що його цивільна дружина Ольга Навроцька з перших днів війни поїхала за кордон, але не витримала та повернулася за три місяці додому.

А 11-річний син Микита від попередніх стосунків з мамою були у Чернівцях, та невдовзі батьки відправили дитину до дідуся в Австралію.

З перших днів війни Фагот намагався вступили до територіальної оборони, але не вистояв чергу. Пізніше через знайомих потрапив до батальйону «Реванш».

Від 24 лютого творчість гурту ТНМК набула нових сенсів, але співак Фагот зізнається, що було складно почати щось писати:

«Зараз ти розумієш, що не можна ж зробити так, щоб ненависть тебе зʼїла, тому треба її якось сублімувати в щось позитивне», — розповів Олег.

Подивитися повне інтервʼю з Фаготом глядачі можуть на YouTube-каналі ЖВЛ.

У будні о 10:00 на телеканалі ТЕТ дивіться ще більше ексклюзивних інтервʼю у шоу «Життя відомих людей».

Світло завжди перемагає морок!


Фото: прес-служба ТЕТ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top