Ольга Сумська стала зірковим амбасадором громадської організації “Лікарський Фронт”

Ольга Сумська стала зірковим амбасадором громадської організації Лікарський Фронт - 1 - изображение

Одна з найвідоміших українських акторок та народна артистка України Ольга Сумська стала амбасадором Громадської організації “Лікарський Фронт”.

Для себе Ольга однозначно вирішила, що її місце зараз серед волонтерів і лише так вона зможе спільними зусиллями наблизити перемогу України та допомогти тим, хто цього потребує.

Ольга Сумська стала зірковим амбасадором громадської організації Лікарський Фронт - 2 - изображение

“Не можу всидіти без добрих справ. Хоча я була дуже активна у себе на сторінках. І, звісно, я намагалася цей віртуальний фронт примножити, як-то кажуть. Я відслідковую все сама, без команди. На це йде пів дня, не менше. Ну якщо є час, я постійно цим займаюся. З перших днів цієї страшної війни…Душа болить за хлопців на передовій, мені хочеться допомагати їм, розповсюджувати інформацію про їх потреби, а також згуртовувати наших людей заради спільної перемоги”, – коментує своє рішення Ольга Сумська.

Ольга Сумська стала зірковим амбасадором громадської організації Лікарський Фронт - 3 - изображение

Саме тому, коли Ользі запропонували стати обличчям ГО “Лікарський Фронт” і разом робити добрі справи та згуртовувати людей, вона із задоволенням погодилася. Тим паче, вона вже знала про діяльність фонду, в тому числі завдяки друзям організації – Лілії Ребрик, Славі Камінській та іншим відомим особистостям, які допомагали збирати кошти на потреби українців та їх евакуацію з точок бойових дій.

Ольга Сумська стала зірковим амбасадором громадської організації Лікарський Фронт - 4 - изображение

Зазначимо, що з першого дня повномасштабного російського вторгнення громадська організація “Лікарський Фронт”, заснована Андрієм Лисецьким, працює заради підтримки держави, військового та цивільного населення, аби Україна змогла вистояти та перемогти, а люди – зберегти життя та здоров’я. Так, нещодавно організація придбала більше 10 автомобілів для евакуації населення з різних куточків України. Ці автомобілі мають дві функції – відвозити на фронт медичні аптечки, надавати гуманітарну допомогу людям та рятувати життя тваринам, і перевозити людей до більш безпечних регіонів країни.

Ольга Сумська стала зірковим амбасадором громадської організації Лікарський Фронт - 5 - изображение

“Лікарський Фронт” і тварини

Також ГО “Лікарський Фронт” не забуває і про тварин, волонтери організації продовжують вивозити тварин з точок бойових дій та завозять корм до притулків. Наразі планується відкриття нового притулку для тварин, де зможуть розміститися друзі наші менші.

Зробити донат можна за посиланням (надійний сервіс, гроші потрапляють напряму на наш розрахунковий рахунок і далі ми їх перетворимо в аптечки та доправимо на фронт). Навіть 1 гривну можна відправити усього у два кліки.

Ольга Сумська стала зірковим амбасадором громадської організації Лікарський Фронт - 6 - изображение


Фото: прес-служба організації


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top