Капсула CHUYKO “Руки єдності”: нова колекція бренду

Капсула CHUYKO Руки єдності: нова колекція бренду - 1 - изображение

Два брати-близнюки, що завжди тримались разом на своєму кар’єрному шляху, а потім і у світі моди, і зараз, не відпускаючи руки один одного, продовжують творити і підтримувати Україну у тяжкі часи. Саме тому бренд CHUYKO, заснований Олександром і Сергієм Чуйко, випустив нову капсулу присвячену єднанню.

Головним елементом колекції став в’язаний светр, на якому зображені руки, що міцно тримаються, формуючи нерозірваний і тісний зв’язок між людьми. Це стало неначе символом спорідненості між усіма, хто підтримує один одного навіть на відстані, між тими, хто пропонує свою допомогу українцям на чужині, між тими, хто підтримує словами і ділом, фізично та морально. Увесь світ зараз готовий протягнути свої руки до України, а ми із вдячністю приймаємо ці руки помочі і не відпускаємо. Дуже важливо наразі показати, як різні сфери не залишаються осторонь і готові стати опорою.

Капсула CHUYKO Руки єдності: нова колекція бренду - 2 - изображение Капсула CHUYKO Руки єдності: нова колекція бренду - 3 - изображение Капсула CHUYKO Руки єдності: нова колекція бренду - 4 - изображение

Меседж, який дизайнери вкладали у колекцію – це те, що одяг може говорити. Речі з останньої лінійки доносять усьому світові, що війна все ще триває, і люди, як ніколи раніше потрібні один одному, щоб дарувати більше тепла, любові, обіймів і позитивних хвиль. Творчі люди з України теж мають достатньо сили і впливу, щоб голосно нагадувати, що ми боремося, ми об’єднуємося і ми переможемо.

Знаковий светр виконаний у різних кольорових варіаціях, але усі вони асоціюються з Україною: сині руки на жовтому тлі, жовті на синьому, а також комбінація обох кольорів на чорному та білому фоні. Окрім нього, у колекції також присутні інші моделі: трикотажні кофтини у білому та чорному кольорі.

Капсула CHUYKO Руки єдності: нова колекція бренду - 5 - изображение Капсула CHUYKO Руки єдності: нова колекція бренду - 6 - изображение Капсула CHUYKO Руки єдності: нова колекція бренду - 7 - изображение


Фото: прес-служба бренду Chuyko


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top