KAMALIYA на відпочинку з родиною здивувала вмінням готувати

KAMALIYA на відпочинку з родиною здивувала вмінням готувати - 1 - изображение

KAMALIYA

Найбагатша співачка країни KAMALIYA поділилася в соцмережах, що наразі зі своєю сім‘єю перебуває на відпочинку. Зірка показала на відео, як готує «матусин суп» самостійно без домогосподарок та кухаря.

«Ну як же на відпочинку без маминого супу?! А донечки допомагають!», – відмітила KAMALIYA.

@kamaliyazahoor67 #kamaliyazahoor67 #kamaliya #певицакамалия #украина #испания #пальмадемайорка #каникулы #отпуск #отдых #готовка #готовкадома #семья #семьявтренде #дети #суп #рек #рекомендации #реки #вреки ♬ Волшебная музыка – 阿吉野马

Нагадаємо, що зірка від самого початку війни в Україні допомагає ЗСУ та біженцям. Також збирає кошти  під час своїх благодійних концертів в Європі. Проте, зараз співачка все ж таки вирішила відпочити, та декілька днів провести разом  з сім‘єю.

«Вона не перебуває вдома, щодня моя дружина дає концерти в різних країнах, збирає кошти на допомогу ЗСУ, відвідує біженців, відправляє гуманітарну допомогу в Україну.  KAMALIYA могла би насолоджуватися життям та спокійно перебувати в Лондоні,  але вона ніколи не поставить своє задоволення перед своїми обов’язками.», – коментує чоловік співачки Мохаммад Захур.

@kamaliyazahoor67 #kamaliyazahoor67 #kamaliya #певицакамалия #украина #испания #пальмадемайорка #барбеккю #готовка #готовкадома #семья #семьявтренде #мояжизнь #хобби #отдых #каникулы #отпуск #отпуск2022 ♬ Relax, Take It Easy – Unklfnkl

Фото: прес-служба співачки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top