Маргарита Паша представлятиме Україну на найпрестижнішому конкурсі краси

Маргарита Паша представлятиме Україну на найпрестижнішому конкурсі краси - 1 - изображение

12 вересня у Національному палаці мистецтв «Україна» відбувся грандіозний фінал 29-го щорічного конкурсу «Міс Україна 2019». Цьогорічний фінал, як і обіцяли організатори, вразив високим рівнем шоу, великою кількістю топових українських та зарубіжних артистів, а також хореографічними постановками за участю конкурсанток. Фінал конкурсу розпочався у кращих традиціях Голлівуду – з блискучого дефіле по червоній доріжці, на якій у сліпучому світлі софітів можна було побачити зірок українського шоу-бізнесу, політиків та спортсменів. 

У фіналі шоу членами журі була обрана нова володарка титулу “Міс Україна”. І так корону «Міс Україна 2019» та грошову винагороду розміром 400 000 гривень отримала Маргарита Паша.

Титул Міс Земля 2019 і 200 000 гривень здобула Діана Шабас.

Власницею звання Міс Інтернешнл 2019 та 200 000 гривень стала Марина Кіосе.   

У цьому році також були додані титули Віце-міс, а саме: Віце-міс Україна стала 2019 Валерія Кучеренко, Віце-міс Земля 2019 – Юлія Мосейко, Віце-міс Інтернешнл 2019 – Тетяна Чапля. Таке рішення було прийнято комітетом через ситуацію, що склалася на конкурсі в минулому році, коли Вероніку Дідусенко позбавили титулу Міс Україна і постало питання, кого відправляти на світовий конкурс.

Для реалізації  завершального етапу змагання було використано ідею чотирьох континентів – Азії, Америки, Африки, Європи. Таким чином, організатори прагнули відобразити багатогранність та різносторонній характер не лише учасниць, а й кожної Жінки. Постановкою вражаючих тематичних дефіле та номерів за участю фіналісток займався знаний в українському шоу-бізнесі режисер-постановник Сергій kartyna Неклева. Завдяки його неординарному підходу до роботи, яскравим творчим задумом та необмеженій стереотипами фантазії кожен вихід дівчат на сцену перетворився на справжній витвір сучасного сценічного мистецтва, здатного гідно конкурувати з виступами світових «селебрітіс».  

Членами жюрі цього року стали: Павло Зібров, Аліна Байкова, Ірина Горова, Татьяна Терехова, Вадим Яцун, Микола Тищенко, Юлія Айсіна, Катерина Кухар, Девід Белімер.

Організатори “Міс Україна” також порадували великою кількістю артистів, які виступають на шоу серед, яких були: Ольга Полякова, Mozgi, Dan Balan, Kadnay, Tayanna, Michelle Andrade, Alekseev, Артем Пивоваров, Fo Sho.

У фінальному шоу за титул і корону «Міс Україна 2019» боролися 24 конкурсантки.  Кожна з них подолала непростий відбір з поміж 17 000 претенденток, численні кастинги, неймовірні конкурсні випробування та боротьбу з власними страхами та переживаннями. 

Переможниця конкурсу представлятиме Україну на найпрестижнішому конкурсі краси «Міс Світу», учасниця якого є дівчата зі 120 країн світу. Відповідно, Miss Ukraine Earth 2019 стає учасницею конкурсу під егідою ООН Miss Earth, що проводиться на Філіппінах. А Miss Ukraine International 2019 боротиметься за перемогу на конкурсі Miss International, який проводиться у Японії під егідою UNICEF.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top