Notte d’Opera Couture 2023: нова колекція WONA Concept

Notte d’Opera Couture 2023: нова колекція WONA Concept - 1 - изображение

Notte d’Opera Couture

Український бренд весільних та вечірніх суконь WONA Concept представив нову колекцію Notte d’Opera Couture 2023. Натхненням для її створення стали опера та небесні світила, адже саме вони здатні причарувати, захопити та здивувати, як ніщо інше. Сяючі деталі нагадують мерехтливі зірки та місяць у найяскравішу ніч, а розкішний низ суконь — бальні пачки та велич опери. 

«Під час подорожей до Нью-Йорка я відвідала Метрополітен-оперу. «Отелло» зачарував мене, особливо силою голосу соліста. Це було схоже на емоції, коли наречений вперше бачить свою обраницю у весільному вбранні. Тому ми вирішили присвятити нову кутюрну колекцію опері», — розповідає Ілона Шрамко, засновниця WONA Concept.  

 

До колекції увійшли сукні різних фасонів: 11 бальних, сім у стилі «рибка» і чотири А-силуету. З матеріалів переважає цупка тафта, атлас, мереживо, деякі вироби декоровані легким тюлем. Усі фасони бальних суконь рекомендується носити з нижньою спідницею, щоб візуально додати потрібного об’єму. Оздоблення у вигляді  еклектичних рюшів, драпувань та рукавів-ліхтариків приковують погляд оточуючих, як і вбрання артистів опери на сцені. 

Презентація колекції відбудеться 15 липня 2022 року на офіційному сайті бренду та в соціальних мережах.


Фото: прес-служба 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top