Співак Влад Ульянич про стосунки на відстані, роботу в ІТ та нові пісні

Співак Влад Ульянич про стосунки на відстані, роботу в ІТ та нові пісні - 1 - изображение

Український співак Влад Ульянич поїхав в Естонію, щоб своїми виступами зібрати кошти для ЗСУ, а разом з тим, побачити свою кохану дружину та сина.

Перші тижні повномасштабного вторгнення росії на Україну Влад провів разом з дружиною та однорічним сином у Києві. В середині березня він зрозумів, що не може думати про роботу, коли його рідні в небезпеці: 

“Моя основна робота зараз в сфері ІТ. Я розумів, що мені треба працювати, заробляти кошти, щоб мати змогу допомагати своїй країні у боротьбі з орками. Саме тому, поговорив з дружиною і ми вирішили, що вони поїдуть до моїх родичів в Таллін. Зараз розумію, що то було правильне рішення. Мені набагато спокійніше”. 

Співак Влад Ульянич про стосунки на відстані, роботу в ІТ та нові пісні - 2 - изображение

Влад ні дня не проводить без роботи. З партнерами по бізнесу створив фонд для допомоги військовим. Разом з тим, він вирішив підтримувати військових та народ не тільки матеріально, але і морально – творчістю. Першу воєнну пісню під назвою “Ангели” він присвятив дітям, які втратили батьків. До того ж, Влад активно виступає на благодійних концертах. За його словами, активна робота на артистичному та благотворчому фронтах, допомагає йому пережити розлуку з рідними:

“Ми з дружиною вже більше 10-ти років разом. Для нас ці чотири місяці найважні у стосунках. Дійсно, пережити розлуку допомагає робота, а також впевненість, що скоро Україна відзначатиме перемогу і мої рідні повернуться до Києва. Зараз багато сімей не разом. Багато пар розходяться. Я думав, чому люди, які кохали один одного не витримують життя в умовах війни і прийшов до висновку: коли немає підтримки і віри в один одного, тоді люди розходяться. Тому важливо, не дивлячись ні на що підтримувати, довіряти, кохати усім серцем, треба вміти розмовляти, йти десь на поступки і пам’ятати, що зараз складно усім, це треба пережити. Найголовніше зберегти кохання. Ми усі стомлені, але ми усі сильні! Робіть те, що можете, не підпускайте до себе поганих думок і так, крок за кроком ми прийдемо до нашої великої Перемоги, а разом з тим зможемо зберегти кохання”.

Співак Влад Ульянич про стосунки на відстані, роботу в ІТ та нові пісні - 3 - изображение


Фото: прес-служба співака


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top