Олександр Слобоженко: “У мене дуже агресивний підхід до хантингу людей”

Олександр Слобоженко: У мене дуже агресивний підхід до хантингу людей - 1 - изображение

На YouTube каналі журналістки Раміни Есхакзай “RAMINA” вийшов новий випуск з 25-річним Олександром Слобоженком. Український IT-підприємець ще у 22 роки став доларовим мільйонером. Хлопець активно допомагає ЗСУ та має амбіції мільярдера. Про те, хто мотивував його заробляти з юних років, скільки на місяць обходиться життя мільйонера, особистий автопарк, стосунки з дівчатами, чому вживає алкоголь, та яка трагедія змусила його повірити в Бога, Олександр Слобоженко розповів в ексклюзивному інтерв’ю.

Олександр Слобоженко розповів, з ким у нього найближчий зв’язок у житті 

Зв’язок з бабусею та дідусем дуже тісний. Коли мені було 10 років, мама потрапила у смертельну аварію, і моїм вихованням довгий час займалися дідусь з бабусею. Коли мама реабілітувалася після аварії, вона багато працювала. У нас з нею тісний зв’язок, але з бабусею та дідусем ми найближчі. Дідусь замінив батька, а бабуся наче друга мама.

“Якби батько нас не кинув, навряд чи досяг результатів”, – Олександр Слобоженко

Все швидко відбулося з батьком. Єдине за що вдячний, якщо б він нас не кинув, навряд чи я б досяг результатів. Я сам по собі лінтюх, себе постійно змушую і роблю багато через силу, себе постійно дисципліную. Якби батько був, я б не сильно заморочувався. 

Олександр Слобоженко розповів, чому з юності взяв відповідальність за родину

Бачив сльози, скандали, розпач і мами, і бабусі, мене це сильно зачіпало маленьким. Я пам’ятаю, що плакав у подушку, і казав, що я заміню батька, досягну, у мене немає варіантів. Я розумів, що немає батька, опора є в дідусі, але опори фінансової немає, без цього дуже важко будувати сім’ю. 

“Дівчата, чоловік не має права на вас підіймати руку”, – Олександр Слобоженко про домашнє насилля

Пам’ятаю один із випадків, коли прийшов з першого класу школи й батьку сказали, що я штовхнув дівчинку за сусідньою партою. Тато влаштував “концерт”, лупив мене металевим батогом, мама почала заступатися, він і її вдарив. Батя був жорсткий, не церемонився. Мама пробачала зради, гулянки, тому що була молодою. Дівчата, не будьте наївними, чоловік не має права підіймати на вас руку.

Олександр Слобоженко розповів, як заробив перші гроші

Тато об’явився, не бачили його років п’ять. Сказав, є робота. Я пішов роздавати флаєри. Мені років 12 було. Згодом пішов працювати у друк поліграфії. Потім американці придумали “антибутилку”. Я знайшов постачальника на AliExpress, ми її загнали сюди, на заводі понабивали ідентичні написи й продавали, як оригінал. Займався різними пабліками, робив мотошколу. Воно йшло, але я розумів, що офлайн історія не моя, паралельно розвивався трафік у рекламі. Проєктів було багато. Пішов у розробку сайтів, почалося вивчення СЕО, Фейсбук. Знаходив людей, які працювали на фриланс на мене. Потім потрапив в affiliate сферу, був досвід у трафіку, і далі все закрутилося.

“Я не церемонюся у бізнесі”, – Олександр Слобоженко

У мене дуже агресивний підхід до хантингу людей, я б назвав це руйнуванням чужих компаній. У мене половина топ менеджменту будували інші компанії, я їх просто забрав звідти й зруйнував чужі компанії. Я не церемонюся, я негарний гравець, у мене дуже багато ворогів у моїй сфері, але як кажуть, якщо не ти, то тебе. 

Олександр Слобоженко вперше розповів, як у нього влаштувала обшуки СБУ

Все було “красиво”: бронежилети, виламали двері. Я кажу: “Хлопці, я що наркобарон? Ви не могли просто подзвонити? Я б відкрив”. Вони сказали, що хотіли застати зненацька. Я публічно про це ніколи не говорив. Ця історія почалася у 2021 році, після мого першого інтерв’ю, покупки McLaren. Тоді за 2 місяці була сфабрикована справа. Пресинг був нереальний, це було як блокбастер, який я бачив у кіно.

“Завдяки нам закрили Facebook, Google та Instagram в Росії”, – Олександр Слобоженко

24 лютого всі були в паніці, ніхто не знав, що робити, як допомагати країні. І, розуміючи, що у нас є божевільний ресурс в плані трафіку, ми зібрали свої сили, колег за цехом. Думали, що у Росії ніхто нічого розуміє і ми достукаємося до людей, зараз всі вийдуть на мітинги, ми скинемо владу. Владу ми не змінили, але були мітинги, підключалися у Білорусі. На початку березня росяни виставили мене на путінських каналах, назвали головним “поводирем” цієї всієї історії. Але багато українців теж до цього долучилися, і завдяки нам всім закрили Facebook, Google та Instagram у Росії. Понад 500 тисяч доларів ми витратили на це.

“До 30 хочу стати мільярдером”, – Олександр Слобоженко 

До 30 хочу стати мільярдером. Страшно приймати рішення кожен день, тому що вони іншого рівня, ніж раніше. Це про рівень впливу й проєктів. Розвиток холдингу, масштаб.

Олександр Слобоженко назвав, на яких умовах будує стосунки з дівчатами

У мене патріархат, я сказав, і ми домовились. У мене категоричний формат, але він адекватний. Я чую людину, я вмію визнавати помилки, вмію просити вибачення, якщо помилився. Але підім’яти мене під себе неможливо. Я не буду змінюватися і підстроюватися. Я такий який є. Я не тиран і не аб’юзер. Але, якщо хочеш рівноправ’я, давай спільний бюджет. Дівчина має бути чимось зайнята, у неї має бути хобі, вона має розвиватися і чимось захоплюватися, необов’язково працювати. Бажано не сидіти щодня вдома. У мене побут налагоджений, мені не потрібна покоївка, домогосподарка. Коли буде дитина, 100% дівчина має займатися дитиною, тому що я працюю. У мене кар’єра на першому місці. У стосунках даю 10-15 тисяч доларів. Готівка на якісь витрати, подарунки – кольє, годинник, Chanel, Dior. Найдорожчий подарунок робив – автомобіль за 160 тисяч доларів. 

Олександр Слобоженко назвав суму, в яку йому обходиться власний автопарк 

У мене 16-17 авто. Щодо тачок, я ними живу, кайфую. Це, як маленькі діти, я вкладаю всю душу, витрачаю час. Обходиться у 300 тисяч доларів на рік. Це обслуговування, страховка, тюнінг, не рахую податок, паркувальні місця. 

Олександр Слобоженко розповів, як на нього вплинула ДТП, в якій ледь не загинула мама

Пам’ятаю прокинувся о 8 ранку, вперше в житті нікого не було вдома, набрав бабусю. Мені кажуть: “Саша, мама потрапила в аварію”. Я кидаю слухавку, падаю на підлогу і починаю плакати. У мене на цьому фоні був дуже жорсткий емоційний зрив, багато хвороб – “букет” всього від нервів, я погладшав. Приходиш до реанімації, а там “овоч”. Казали: “Якщо мама житиме, то будете, як рослинку поливати”. А вона тепер бігає. Наслідки видно, це була серйозна травма, мозок, обличчя збирали. Тому, коли мене питають, чи вірю я в Бога, я кажу, що вірю. Адже нам сказали лікарі тоді: “Ми нічого не можемо зробити, тільки Бог тут може допомогти”. Тому, коли у мене 80% друзів атеїсти, я через цю ситуацію все життя з Ним, і Він мені допомагав у тяжкі миті. Мама проходила реабілітацію років п’ять.

“Будинок за 20 мільйонів доларів”, – Олександр Слобоженко про плани на нерухомість

У мене є дві кватири, одну подарував мамі, одну придбав собі. Будинок, те що я собі планую, приблизно 20 мільйонів доларів. Я зараз не готовий витрачати кошти. Я знайшов землю, буду купувати, крок за кроком. І коли зійдуться всі пазли, щоб 10 мільйонів вкласти у будинок, як сходити у магазин, то напевно, тоді буде більш зрозуміла концепція, що я хочу. А зараз винаймаю будинок у Києві. Тому що це мобільність і швидко. Кайфую від кожного дня, що наші ЗСУ надають нам.

Олександр Слобоженко розповів, як зібрав 15 мільйонів гривень на ЗСУ на дні народженні 

Я вирішив відсвяткувати в Україні. Минулого року вдалося зібрати 300 тисяч доларів, 12 мільйонів гривень, при тому, що 50% запрошених доларові мільйонери. Цього року думав, хоча б 100 тисяч зібрати, якщо не назбираю, свої докладу, бо якось незручно. У мене цього року було фінансово активних друзів приблизно 20%, але ми зібрали 400 тисяч доларів. Воюю поки грошима, допомогою хлопцям.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top