Зіркові волонтери: Даша Астаф’єва, Ектор Хіменес-Браво, Леся Нікітюк та ін

Зіркові волонтери: Даша Астаф’єва, Ектор Хіменес-Браво, Леся Нікітюк та ін - 1 - изображение

Зіркові волонтери працюють у тилу!

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну українці не тільки мобілізувалися до армії. Сотні знаменитостей тримають фронт як волонтери і допомагають військовим, переселенцям та пенсіонерам. Які відомі особистості стали волонтерами і активно допомагають сьогодні країні – читайте у матеріалі. 

««Неймовірна правда про українців» – історії про людей, яких неможливо зламати. За вікном вже травень, а в душі лютий. Наші захисники продовжують боронити нашу землю від окупантів, а ми продовжуємо підіймати ваш дух та настрій хорошими новинами. І як би нам важко не було, гарні новини є завжди. І їх зібрали у сюжет»,– підтримують українців ведучі Григорій Решетник та Надія Матвєєва. –  Даша Астаф’єва, Ектор Хіменес-Браво, Леся Нікітюк і ще багато відомих українців на деякий час зникли з екранів телевізорів. Бо у них просто не вистачає на це часу. Вони стали одними з найпродуктивніших волонтерів».  

Даша Астаф’єва

Волонтерка з обкладинки «Playboy» Даша Астаф’єва з перших днів війни взяла до рук ножа і почала чистити картоплю мішками.

«Я почула, що потрібна допомога на кухні. Тож мила посуд, трохи підлогу. А потім мені кажуть: «Ой, ідіть чистити картоплю». Я як сіла і не зрозуміла, звідки в мені це взялося: так швидко справляюсь, що аж отримую задоволення», ― розповіла Даша.

Зірка працює разом з київськими волонтерами, які готують для ЗСУ, тероборони, лікарень, пенсіонерів, чистить за день 2―3 мішки картоплі. Тому не дивно, що команда волонтерів з Астаф’євою готує понад тисячу порцій їжі на день.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Dasha Astafieva (@da_astafieva)

Зіркові волонтери: Ектор Хіменес-Браво

Суддя «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво також не дає зголодніти українцям. Хоча війна застала його за зимовою відпусткою із сім’єю, Ектор оперативно організував роботу власних ресторанів та ресторанів колег у Києві на допомогу армії, поліції та лікарням.

«У перший тиждень ми готували 1000―1500 порцій на день, а на другий – вже було 2500 порцій їжі щодня. Зараз, на цей період війни, у нас готові 150 тисяч порцій їжі», ― пояснив він.

Сидіти, склавши руки, Ектор теж не зміг. Спочатку вирушив волонтерити до Варшави,  де розраджував майстер-класом малечу, яка змушена була тікати з дому. А кілька тижнів тому суддя шоу повернувся до України і тепер для українців готує власноруч.

«Мені неважливо, чи треба чистити бурячок, чи варити супчик, ― я допоможу, де потрібно. Тільки вчора, не знаю як багато, зробив порцій супу. Всі куштували ― було дуже смачно. Я роблю все, що можу», ― сказав Ектор.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Эктор Хименес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Alyona Alyona

Вихователька в дитсадку, реперка Alyona Alyona, а нині ще й ― фасувальниця ліків в аптеці. Крім того, зірка плете маскувальні сітки для українських військ.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Альона (@alyona.alyona.official)

Ірина Федишин

Співачка Ірина Федишин також власноруч плете захисні сітки. Крім того, вона організувала власний благодійний фонд, який вантажівками відправляє допомогу українським воїнам. Її сини Олег та Юрко малюють для наших захисників малюнки.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Ірина Федишин 🎤Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

Леся Нікітюк

Блогерка й телеведуча Леся Нікітюк на початку війни тримала переважно інформаційний фронт, намагалася достукатися до «диванних асвабадітєлєй», проте швидко пересвідчилася, що стукатися просто нема до кого, і переключилася на інші завдання. У рідному Хмельницькому, просто у своїй школі, Леся організувала місця для переселенців, харчування для них та медичну допомогу. Щодня вони приймають близько 50 сімей разом з тваринами.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Леся Нікітюк (@lesia_nikituk)

Зіркові волонтери: Сергій Притула

Телеведучий Сергій Притула облаштував свій штаб у Києві для допомоги військовим. Він тримає зв’язок і з волонтерами, закликає донатити криптовалюту.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Сергій Притула (@siriy_ua)

Маша Єфросиніна

Благодійний фонд Маші Єфросиніної працює на максимальній потужності. Гуманітарна допомога, допомога з розміщенням, психологічна підтримка, ліки, продукти ― усім цим займаються волонтери.

Також популярності набув марафон завдовжки 6993 км ― як довжина державного кордону України. Стартовий внесок для участі в ньому ― 600 грн. Марафон вже зібрав майже 130 тисяч гривень.

«Зараз кожен має робити те, на що відчуває у себе ресурс», ― запевняє Єфросиніна.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)


Фото: Pexel 

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top