Орест Мурій: «Через 10 років я точно перейду в якусь творчу роботу»

Орест Мурій: «Через 10 років я точно перейду в якусь творчу роботу» - 1 - изображение

Ексклюзивне інтерв’ю для нашого Інтернет-порталу дав інфлуенсер, співвласник медіа порталу та рекламної агенції VibeMe Орест Мурій. Орест розповів, з чого почалась його діяльність, способах релаксації та поділився деякими подробицями свого освідчення й майбутнього весілля.  

Орест, ви – співвласник медіапортала і рекламного агентства. Розкажіть, будь ласка, докладніше про вашу діяльність: з чого вона почалася?

Взагалі перші кроки в бізнесі я зробив тоді, коли вже на першому курсі університету давав приватні уроки англійської мови. Стосовно реклами, то це були часи «Вконтакті», коли я робив спеціальні афіші для своїх обнов одягу в стоковому магазині. А саме рекламна агенція і медіапортал почались зі знайомства з моєю майбутньою дружиною Тетяною Ніколенко.

На ваш погляд, якими якостями повинен володіти бізнесмен, і чи можливо відкрити свою справу з мінімальними вкладеннями або навіть без них?

Основне – це вміння брати на себе відповідальність і бажання створювати. Швидкість теж важлива, бо іноді саме довгі роздуми стримують людей від бізнесу.

Орест Мурій: «Через 10 років я точно перейду в якусь творчу роботу» - 2 - изображение

За що ви найбільше любите свою роботу, і що в ній для вас найскладніше?

Перш за все зараз люблю свою роботу за можливість робити те, що мені подобається і бути корисним людям. За те, що я можу дійсно створювати щось нове, надавати робочі місця, надихати людей.

Чи плануєте розвиватися в якихось нових напрямках, відкривати щось ще?

Однозначно плануємо більше розвивати наш медіапортал, бо є безліч ідей стосовно питань, які хочеться висвітлити. Паралельно є дуже багато саме рекламних ідей, які ми хочемо реалізувати через свою рекламну агенцію. Також дуже активно розвивається івент-напрямок в нашій агенції. Підписано багато крупних брендів на довгий період – це і велика відповідальність і те, що надихає. Ну, і в ресторанну сферу планую повернутись, як тільки ситуація в світі трохи проясниться – вже готовий для цього бренд.

Орест Мурій: «Через 10 років я точно перейду в якусь творчу роботу» - 3 - изображение

Як любите відпочивати? Що для вас є кращим способом розслабитися?

Люблю електронну музику і все, що з нею пов’язане. Для того, щоб розслабитись мені достатньо навіть просто музику послухати в навушниках. Але водночас максимальне розслаблення я отримую в клубі. Разом з тим обожнюю читати і медитацію. Це дає мені сили на кожен день. І також, нещодавно відкрив і полюбив серфінг. Тепер всі наші подорожі будуть з ним тісно переплітатись (посміхається).

Орест, не так давно ви зробили пропозицію Тетяні Ніколенко. Чи довго готували сюрприз? Чому обрали для освідчення саме Мексику?

Я довгий час задумався над пропозицією, бо вже давно зрозумів, що це саме та людина, з якою хочу прожити все життя. Вибрав Мексику, бо по-перше поїздка в Мексику для Тані була дуже особливою мрією, а по друге – вона точно не очікувала, що я це зроблю саме там.

Орест Мурій: «Через 10 років я точно перейду в якусь творчу роботу» - 4 - изображение

Якщо не секрет, яке весілля плануєте?

Ми плануємо весілля за кордоном. Не хочу розкривати всі карти, але ви і всі інші точно його запам’ятаєте!

Що для вас найголовніше в стосунках, а що – неприпустимо?

Найголовніше – прийняття партнера таким, яким він є, і повна довіра. Неприпустимо – сумніватись в своєму партнері чи не довіряти йому.

Орест Мурій: «Через 10 років я точно перейду в якусь творчу роботу» - 5 - изображение

Якими якостями, на ваш погляд, повинна володіти жінка? І що, в першу чергу, вас привабило в Тетяні: як у зовнішності, так і в характері?

Жінка має бути жіночна. В цьому і є вся її привабливість і водночас сила, яка іноді на нас впливає. В Тані була якась особлива ніжність, чесність і відкритість, і я практично з перших днів закохався, хоча планував побути холостяком хоча б деякий час.

Чи не складно поєднувати відносини і спільний бізнес? Вдається, так би мовити, залишати роботу на роботі?

Чесно – не завжди вдається. Але на разі це тільки підсилює нашу продуктивність. Іноді мені здається, що наших проектів вистачило б ще на дві сім’ї. Проте, ми виділяємо час на відпочинок від роботи і стараємось правильно відновлювати сили. 

Орест Мурій: «Через 10 років я точно перейду в якусь творчу роботу» - 6 - изображение

Що ви вважаєте своїм головним досягненням на даний момент? І яким бачите своє ідеальне життя через 10 років?

Скажу досить образно, але впевнений, що мене зрозуміють. Найбільше моє досягнення – це знайомство і чесність з собою, впевненість в собі і в своєму майбутньому, в тому, що даю правильний приклад сину і правильне виховання. Через 10 років я точно перейду в якусь творчу роботу – швидше за все це буде музика. Я буду жити лише на дивіденди від бізнесу та інвестицій.


Автор: Тетяна Зайцева

Фото: особистий архів, yana.tryhubets


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top