Креативне волонтерство: Артур Логай запустив лотерею на підтримку ЗСУ

Креативне волонтерство: Артур Логай запустив лотерею на підтримку ЗСУ - 1 - изображение

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалів ТЕТ та 2+2 та у прямому ефірі на YouTube у будні з 7:00 до 10:00 та у вихідні – з 8:00 до 10:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні, долучати спеціалістів різних галузей та розповідати історії земляків, яким вдалось врятуватись від бойових дій.

Креативне волонтерство: Артур Логай запустив лотерею на підтримку ЗСУ - 2 - изображение

До «Сніданку з 1+1» доєднався український актор, зірка серіалів «Дім Бобринських» та «Моя улюблена Страшко» Артур Логай. Він розповів, що після повномасштабного вторгнення призупинив усю творчу діяльність і особисто був очевидцем певних подій, усі відбувались у Києві в перші дні війни. За словами актора, він своїми очима з вікна будинку бачив, як у небі збивають ворожу військову техніку.

Актор був вимушений разом з родиною відправитись до Чернівців, де зараз він волонтерить та допомагає збирати гроші на високотехнологічні засоби знищення ворога для окремих підрозділів.

Буковина зустріла родину актора гостинно. Говорить, що тут сім’я почала активно українізуватись, в першу чергу син Артура – Лев. Малий залюбки дивиться мультики українською і після 24 лютого актор разом з дружиною Євгенією намагались пояснити синові, що відбувається.

«З перших днів ми йому пояснювали, що до нас на землю прийшов дуже злий дядько, який очолює таких самих злих людей. І він хоче відібрати наш дім, а у нас є супергерої, які зараз йому протистоять. Вони його обов’язково переможуть і ми скоро повернемось додому. Проте він все одно знає слово «війна», хоча і не до кінця розуміє, що це таке, реагує навіть на сирену», – прокоментував Логай.

До волонтерства актор вирішив підійти креативно і наразі на своїй сторінці в соцмережах оголосив лотерею, в результаті якої можна особисто зустрітись та попити кави разом з Артуром Логаєм. Ціна лоту – 250 гривень. Серед усіх, хто візьме участь у розіграші, актор рандомно обере переможця лотереї, з яким і зустрінеться. Гроші, отримати в результаті розіграшу, будуть відправлені на підтримку ЗСУ.

«Люди роблять внесок – 250 гривень, після цього  під постом розіграшу пишуть місто, де вони б хотіли зустрітися. І потім у прямому ефірі я рандомно обираю одного переможця. Ми домовимось з ним про місце і час і я обов’язково приїду, поспілкуємось, поп’ємо кави та запишемо відеоподяку ЗСУ», – поділився актор.

Креативне волонтерство: Артур Логай запустив лотерею на підтримку ЗСУ - 3 - изображение

На жаль, райони Запорізької області, де живуть близькі родичі актора, наразі окуповані. За словами Логая, деяка частина родини зараз залишається там, на щастя, усі живі та здорові, він активно підтримує з ними зв’язок.

Щодо планів на майбутнє, після перемоги актор першим чином виконає обіцянку, яку дав своїй родині – відвести їх на море. А сам бажає якомога швидше повернутись до акторської роботи у мирній Україні.


Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top