Ектор Хіменес-Браво розповів, чим годує захисників у своїх ресторанах

Ектор Хіменес-Браво розповів, чим годує захисників у своїх ресторанах - 1 - изображение

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор, телеведучий і суддя проєкту «МастерШеф» на СТБ Ектор Хіменес-Браво завжди зазначає, що Україна є другим домом для нього. Саме тому з першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну він та команда його ресторанів готує обіди для наших захисників. Ресторатор, в рамках єдиного інформаційного марафону, розповів, чим годує тероборону, ЗСУ та лікарів.

Зараз ресторани Ектора щодня готують 2500―3000 обідів. Їжа призначається для тероборони, ЗСУ, поліції, шпиталів, людей похилого віку, які потребують допомоги. Обіди розвозяться службою доставки та волонтерами по всіх районах столиці.

Ектор Хіменес-Браво розповів, чим годує захисників у своїх ресторанах - 2 - изображение

Шеф-кухар розповів, що готує для захисників ф’южн-кухню, яка поєднує й українські кулінарні традиції, й азійські.

«Спочатку ми готували по 500 порцій їжі, але потім зібралися і почали видавати щодня 2500-3000 порцій. Ми готуємо для ЗСУ і тероборони ф’южн-кухню: трохи азійської й трохи української. Наші герої люблять українську їжу, тому в нас завжди є традиційні салати, локальні овочі, гречка чи рис, м’ясо. Але також ми готуємо в’єтнамський суп Фо, використовуємо багато різних спецій, намагаємося зробити наші страви різноманітними. Хочу, щоб їжа заряджала гарним настроєм наших героїв», – коментує Ектор.


Фото: особистий архів Ектора Хіменеса-Браво


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top