Трирічна зірка заспівала разом із «Океан Ельзи» у київському метро

Трирічна зірка заспівала разом із «Океан Ельзи» у київському метро - 1 - изображение

Відбулась телевізійна трансляція благодійного концерту «Океан Ельзи» під назвою «І все буде добре», знятого на станції столичного метро «Золоті ворота».

Пісню “Не твоя війна” гурту “Океан Ельзи” допоміг виконати трирічний Леонард Буша із Ірпеня, який став справжньою інтернет-сенсацією в мережі завдяки зворушливому виконанню воєнного хіта та гімну Січових стрільців «Ой, у лузі червона калина». Тепер Леонард заспівав разом із гуртом «Океан Ельзи» на благодійному концерті, з’явившись на екрані просто у київському метро.

Хлопчик – із творчої української родини, і у свої 3 роки знає та співає хіти «Океану Ельзи». Декілька днів Леонард, який знаходиться зараз з батьками на західній Україні, готувався до виступу, після чого батьки записали його проникливе виконання хіта “Не твоя війна”.

Також разом із гуртом «Океан Ельзи» на благодійному концерті заспівав талановитий учасник шоу «Голос країни-12» на 1+1, гітарист воєнного оркестру Міністерства оборони України Олександр Свириденко. На «сліпих прослуховуваннях» 20-річний вокаліст вразив публіку піснею “О, мамо” гурту “Сальто назад”. Оркестру вдалося розвернути крісла двох зіркових тренерів – Наді Дорофєєвої та Олі Полякової. Олександр тоді обрав команду Наді Дорофєєвої, а от інший тренер Святослав Вакарчук зізнався, що шкодує, що не повернувся до хлопця.

Трирічна зірка заспівала разом із «Океан Ельзи» у київському метро - 2 - изображение

Юний співак зараз захищає Україну на фронті, але приїхав на один вечір до Києва заспівати для українців. Він акомпанував собі на гітарі і заспівав разом із Святославом хіт «Еверест».


Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top