Допомагати, не можна мовчати: соціальне підприємство Stand4ukraine

Допомагати, не можна мовчати: соціальне підприємство Stand4ukraine - 1 - изображение

Українська команда, частина з якої базується у Лондоні, запустила соціальне підприємство Stand4ukraine. 100% від прибутку йде на підтримку України через перерахування коштів в перевірені фонди та прямі закупівлі для потреб армії.

Проект функціонує під гаслом “Being silent = agree” для привернення уваги до антилюдяних подій та збору фінансових коштів на допомогу українським військовим та гуманітарним організаціям. Stand4ukraine – це футболки та худі з недвозначними проукраїнськими принтами, талановитими роботами художників та ілюстраторів з усього світу. Також на своєму сайті Stand4ukraine пропонують здійснити прямий грошовий переказ у вищезгадані організації.

Проект уже підтримали відомий фешн-ілюстратор Девід Даунтон, актриса та пін-ап діва Діта фон Тіз, данська супермодель Гелена Крістенсен, британська акторка, відома виконанням ролі у серіалі «Гра престолів», Гвендолін Крісті, італійська актриса Алессандра Мастронарді, українська супермодель Алла Костромічова та навіть мама Ілона Маска Мей Маск. Замовити футболку чи худі можна на сайті, в асортименті вже представлено понад 35 дизайнів і він продовжує розширюватися.

Допомагати, не можна мовчати: соціальне підприємство Stand4ukraine - 2 - изображение

Хто такі stand4ukraine?

Буквально місяць тому команда була зайнята своїми звичайними справами – розвивали впізнаваність українських брендів та створювали взуття на Ganor Dominic.

«Але раптом все змінилося і вже ніколи не буде таким, як було. Зараз ми маємо шукати будь-які способи, щоб допомогти хоробрим українським солдатам та волонтерам. Ми вдячні художникам та дизайнерам з усього світу, які дозволяють нам використовувати їх роботи і кожному, хто не залишається байдужим до терору, який чинять над Україною сьогодні», – поділилася команда Stand4ukraine.

Допомагати, не можна мовчати: соціальне підприємство Stand4ukraine - 3 - изображение

За три тижні з моменту запуску проекту вдалося перевести на цільові збори 6629 £, що в еквіваленті становить понад 250 000 грн. На сьогоднішній день Stand4ukraine зробили три донації з залучених коштів: у благодійний фонд «Повернись живим» та Товариство Червоного Хреста, а також закупили і передали ЗСУ 12 тепловізорів. Звітністю про використання виручених коштів діляться в своїх соціальних мережах. Аналізуючи поточні темпи розвитку проекту, команда планує за наступні  30 днів залучити та передати ще 1 000 000 гривень на підтримку армії.

Допомагати, не можна мовчати: соціальне підприємство Stand4ukraine - 4 - изображение


Фото: Stand4ukraine 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top