Оля Цибульська присвятила пісню закоханим, яких розлучила війна

Оля Цибульська присвятила пісню закоханим, яких розлучила війна - 1 - изображение

Співачка Оля Цибульська презентувала пісню “Минає день” в підтримку українцям, чиє кохання забрала війна. Відео до пісні – зворушлива переписка пари, де з першої хвилини війни змішалися пронизливий біль, страх і відданість, які щодня проживають мільйони українців вже понад місяць.

Історія пари на відео зібрана з сотень скріншотів реального листування підписників Олі, а фон – справжні фото їх самих, щасливих та закоханих, які співачка збирала на своїй сторінці в Instagram.

“Мені страшно так, як і кожному з нас. І, попри великий словниковий запас, не вистачає слів, аби описати жах і біль війни. Але любов не перестає. І кожне ваше смс, кожне слово і зізнання – це фронтові листи, які публікуватимуть в книжках після перемоги. Любіть! Це зараз життєво необхідно. Я поруч і я дуже вас люблю. А вечорами молюся, щоб кожен і кожна поверталися живими. Все обов’язково буде Україна! Ми переможемо!” – звертається до прихильників Цибульська.

Оля Цибульська присвятила пісню закоханим, яких розлучила війна - 2 - изображение

Оля неодноразово зізнавалася, що фізично не могла співати з початку війни. Але завдяки підтримці прихильників зрозуміла, що кожен воює на своєму фронті і вирішила залишитися в Україні та продовжувати творити.


Фото: пресслужба 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top