Неля Шовкопляс підтримала дітей-переселенців

Неля Шовкопляс підтримала дітей-переселенців - 1 - изображение
Неля Шовкопляс, ведуча «Сніданок з 1+1», волонтерка благодійного проєкту 1+1 media «Здійсни мрію» разом з синами-двійнятами Матвієм і Тимофієм відвідала притулок для переселенців у Львівській області та передала першу машину  гуманітарної допомоги. Далі більше. Це один із центрів, які важливо регулярно забезпечувати піклуванням і продовольчо. Про допомогу попросив керівник центру. В цілях безпеки не називаємо назву притулку за їх проханням. 
 
У притулку приймають людей з різних куточків України, де наразі ведуться бойові дії. Там в ці дні живе майже 250 осіб — мами з дітьми. Неля передала їм баночки с фруктовим дитячим пюре з персика, солодощі (печиво, шоколад, какао), консервовані персики, підгузки, ліки, засоби гігієни. Це стало можливо завдяки гуманітарному вантажу з іспанського міста Картахена, — переданому для благодійного проєкту 1+1 медіа. 
 
Команда фонду «Ти не один» 1+1 media та благодійного проекту «Здійсни мрію» отримали 12,5 тонн допомоги для України. За потребами і запитами від центрів для переселенців по всій Україні, волонтери сортують і розподіляють допомогу між тими, хто її найбільше потребує і старається передати її з рук в руки — родинам на Західній Україні, котрі змушені були тікати з-під бойових дій або втратили дім; а також лікарням, громадам міст Сум, Чернігова, Києва. 
 
«У львівський центр ми привезли частину гуманітарної допомоги. Інші машини розвозять допомогу по всій Україні. Родини з Сум, Харкова, Бучі, Білої Церкви, Запоріжжя, Донецька, пацієнтки Інституту педіатрії, акушерства і гінекології в Києві вже отримали її. Загалом вже доставлено понад 6 тонн. Будемо розвозити і далі і надійно передавати та відповідально звітувати. Дякуємо Іспанії та фонду «Ти не один» 1+1 media! Весь світ з Україною! Це надзвичайно важлива підтримка!», — розповіла Неля Шовкопляс. 
 
Транспортувати вантаж допоміг місцевий бізнесмен Гінес Падія. Допомогу спочатку доправили до Польщі, на склад благодійної організації «Fundacja Osnowa». А звідти вона поїхала до Львова на склад, де волонтери відправляють її по області та по різних містах України. 
 
Гуманітарну допомогу збирали у іспанському місті Картахена за підтримки Міської адміністрації  (мерії) Картахена та силами асоціації українців міста. Після своєї основної роботи люди приходили на склад і все охайно пакували, щоб допомога якнайшвидше дісталась Дому. Іспанські школярі малювали малюнки на підтримку українських мрійників! «Тримайтесь», «Ви сильні», «Іспанія з вами»! У дітей і дорослих по всій Європі спільні мрії — мир в Україні. До допомоги також долучилися місцеві пожежники. Вони надали свою частину для розміщення штабу допомоги.
 
«Українці дуже вдячні за допомогу і підтримку. Неважливо це величезна фура гуманітарки, легкова автівка, чи ти просто приніс у своїх руках пакети з їжею, одягом, засобами гігієни. З таких кроків складається допомога і перемога», — доповнила телеведуча. 
 
Гуманітарну допомогу передають під патронатом благодійного фонду Благодійний фонд «Ти не один» 1+1 media  і проєкту «Здійсни мрію». Кураторки — Лідія Таран, Олександра Лобода. Волонтерки — Неля Шовкопляс, Валерія Ковалінська. 
 
Всі телеведучі 1+1 наразі стали волонтерами — вони працюють на інформаційному фронті та дуже допомагають на благодійному. 

Фото: пресслужба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top