Юрій Пастух: «Я стараюся нести в цей світ добро та користь іншим людям»

Юрій Пастух:  «Я стараюся нести в цей світ добро та користь іншим людям» - 1 - изображение

Ми поспілкувались с фітнес-тренером та популярним блогером Юрієм Пастухом. В ексклюзивному інтерв’ю Юрій розповів про те, як почав вести свій Інстаграм-блог, мотивацію для спортивних тренувань, проект «Нове тіло», а також – поділився секретом гармонійних стосунків у родині.

Юрію, коли і чому ви вирішили створити блог в Інстаграм? Який його головний меседж – чим він може бути корисним людям?

Зареєструвався в Інстаграмі я ще в 2014році. Спочатку я просто закидав свої фото, а потім зрозумів, що це хороша штука для просування своїх послуг. На той час я працював тренером, перевтілював людей. В основному, в Інстаграм я публікував результати своїх підопічних, та ділився порадами щодо збалансованого харчуватися й правильного тренування. По відгуках людей, я розумів, що моя інформація була для них корисна і вони, читаючи мої дописи та перевівши інформацію на практику, отримували хороші результати.

Юрій Пастух:  «Я стараюся нести в цей світ добро та користь іншим людям» - 2 - изображение

Які ваші улюблені теми для обговорення в соціальних мережах?

Коли я працював тренером, то мої дописи переважно були на тему схуднення, тому що це актуальна тема для багатьох людей. Зараз простори Інтернету переповнені цією інформацією і такі дописи не дуже поширюються, не набирають популярності. Я продовжую ділитися порадами про схуднення, але вони займають 15% інформації в моєму блозі. Зараз, в основному, ділюся цікавими подіями зі свого життя, знімаю позитивні сімейні відео. Такий контент набагато більше «заходить» людям. Вони заряджаються позитивом в моєму блозі та розслабляються.

Як давно спорт та правильне харчування увійшли в ваше життя? Чи буває, що складно змусити себе, наприклад, зайнятися спортом? Що вас мотивує?

Спортом займаюся з дитинства – він мене дисциплінує, тримає в хорошій формі і дає прекрасне самопочуття. Часто буває таке, що не хочу йти на тренування – ліньки, але відразу пригадую, яке відчуття у мене, коли я пропустив тренування. Це дає мені зрозуміти, що краще терпіти біль від дисципліни, ніж від розчарування. Хороше самопочуття, здорове тіло – це найкраща мотивація, щоб займатися спортом.

Юрій Пастух:  «Я стараюся нести в цей світ добро та користь іншим людям» - 3 - изображение

Як прийшла ідея створити фітнес-проект «Нове тіло»? Розкажіть, будь ласка, докладніше про нього.

Я являюся співавтором цього проекту. Мені завжди хотілося створити щось таке, щоб можна було допомогти більшій кількості людей привести своє тіло у форму і покращити здоров‘я. В спортивному клубі я фізично не міг опрацювати велику кількість людей, і ми з моїм братом вирішили створити такий проект. «Нове тіло» це той проект, який змінив тисячі людей.

Юрій Пастух:  «Я стараюся нести в цей світ добро та користь іншим людям» - 4 - изображение

Юрій, ваша дружина Діана Паламар – теж блогер. Який секрет ваших гармонійних стосунків?

В нас багато спільних інтересів, ми проводимо час 24/7 і нам цікаво. Ми доповнюємо один-одного. В нас дійсно круті стосунки, ми завжди передаємо реальність в Інстаграмі. Секретів ніяких не має, просто поважаємо, цінуємо і любимо один-одного.

Юрій Пастух:  «Я стараюся нести в цей світ добро та користь іншим людям» - 5 - изображение

Чи багато у вас з дружиною спільних захоплень, які? І наскільки, на вашу думку, вони важливі для пари?

Спільних інтересів маємо багато, але ведення блогу в Інстаграмі наше найбільше спільне захоплення. Наш блог це хоббі, робота, бізнес, відпочинок і так далі. На мій погляд, у парі дуже важливо мати спільні інтереси. Якщо б ми мали різні, то не знаю, чи було б все так гарно, як зараз. Ми розуміємо один-одного, розвиваємося в одному напрямі.

Юрій Пастух:  «Я стараюся нести в цей світ добро та користь іншим людям» - 6 - изображение

У вас в Інстаграм багато спільних цікавих зйомок. Яка була найскладнішою, і чи є цікаві ідеї, які хочете реалізувати найближчим часом?

Діана мріяла про фотосесію у весільному платті, і ми вирішили реалізувати її. В кінцевому результаті зачіску зробили жахливу, Діана помила голову після цього, розплакалася і ледве привела себе в порядок. До цього всього ще й сукня прийшла не така , як на фото, і локація для зйомки змінилася в останній момент. Ми після таких перешкод трохи не перехотіли робити «весілля» (посміхається).Це була найважча фотосесія, але ми все ж таки реалізували її.Ідей для нових фотосесій маємо багато, але секрети поки що не відкриваємо.

 

Юрій Пастух:  «Я стараюся нести в цей світ добро та користь іншим людям» - 7 - изображение

Яким у вашому розумінні має бути чоловік 21 століття, і що ви намагаєтеся нести в цей світ?

Чоловік має залишатися чоловіком, чоловічі тапочки вдома є одні (посміхається). Якщо їх взує жінка, то баланс в сім‘ї похитнеться. Кожен чоловік має бути цілеспрямований і впевнений у в своїх діях, піклуватися про свою сім‘ю. Я стараюся нести в цей світ добро та користь іншим людям.


Текст: Тетяна Зайцева

Фото: особистий архів Юрія Пастуха


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top