Ліза Крутікова: “Завдяки спорту я навчилася контролювати біль!”

Ліза Крутікова: Завдяки спорту я навчилася контролювати біль! - 1 - изображение

Інтерв’ю для Woman Журнал дала учасниця реаліті “Холостяк-11” на СТБ Ліза Крутікова. Ліза розповіла, як проєкт змінив її життя, о зустріч коханого чоловіки, спортивному загартуванню та участь у проєкті Україна має талант”.

Лізо, ви стали відомі широкому загалу після участі в “Холостяк-11”. Як проєкт змінив ваше життя?

Для мене проектроект, це новий етап у житті, він прочень змінив моє ставлення до людей і до телебачення. Грубо кажучи, я дізналася виворіт усього цього. І я вдячна за цей досвід. Звичайно ж, моє коло знайомих дуже розширилося, за що я теж вдячна..

Ліза Крутікова: Завдяки спорту я навчилася контролювати біль! - 2 - изображение

Чи відчули популярність на собі? Кадо неї ставитеся?

Це додало мені більше впевненості в собі та любові до людей, не більше. Приємно, коли тебе впізнають на вулиці. Але до проекту Україна має талант” я розуміла, що ця заслуга тільки СТБ. Я не взяла Нобелівської премії, не виграла Гремми тому ставилася до цієї слави спокійно, з ноткою посмішки.

Не дивлячись на те, що ви не перемогли в Холостякуви знайшли кохання у реальному житті. Розкажіть, як ви познайомилися з обранцем? Чим він вас підкорив?

Так, і я шалено рада, що так вийшло. Упевнена, у мене з Мішею не було б таких почуттів. Ми познайомилися в натовпі на концерті, і після першого спілкування він підкорив мене своєю простотою, щощо для мене дуже важливо и чого не було в Міші. І ось уже через 5 місяців, можу сказати, що я щаслива. Я відсунула кар’єру і тренування на сходинку нижче.

Ліза Крутікова: Завдяки спорту я навчилася контролювати біль! - 3 - изображение

Який уаш ідеал чоловіка? Можете назвати основні якості?

Немає ідеалу. Я люблю характер. Я сама не проста людина. А мій обранець проздавався ще складнішим (усміхається). У цьому и кайф, ми розгадуємо одне одного. Конкретно в Косте я ціную мудрість, мужність, підтримку и його любов, яка проявляється в усьому.

Наскільки для вас важлива зовнішність чоловіка, зріст, статура?

Зріст не важливий. Хоча не було випадку, щоб мій чоловік був нижчим. У всьому в іншому люблю темне волосся, очі, звісно, підкачане тіло. Від бороди взагалі божеволію. Але всі мої стосунки доводили, що зовнішність не головне. Хоча, у Кості закриті всі ці потреби на 100 відсотків відсотків!

Ліза Крутікова: Завдяки спорту я навчилася контролювати біль! - 4 - изображение

А важно чи важливе фінансове становище чоловіка?

Так, важливо. У нашому світі не хочеться тягнути весь тягар на собі. Чоловік повинен розділяти і допомагати у витратах. Навіть якщо ти не любиш гроші, а любиш подорожуватиходити, одне без іншого неможливо. Я люблю працювати і люблю подорожувати. И, якщо у чоловіка у фінансах буде гірше, ніж у мене, як ми знайдемоем розуміння?

Якою хотіли б бачити свою майбутню сім’ю? Якою дружиною себе бачите, скількїх діток хотіли б, і як скоро?

Я думаю, буде двоє або троє діток. Але для того, щоб зважитися на це, я маю міцно стояти на ногах. До цього і ідем. Я, може, буду не найм’якшою у світі мамою, але буду давати їм рухатися і розвиватися в тому, що вони самі виберуть. Так колито дозволила мені моя мама. Хочу брати з неї приклад.

Ліза Крутікова: Завдяки спорту я навчилася контролювати біль! - 5 - изображение

Лізо, ви брали участь у талант-шоу на СТБ. Чому вирішили піти на Україна має талант”, як розцінювали свої шанси на перемогу?

Мене запросили спробувати свої сили, я без сумнівів погодилася. Я думаю, що це повністю моєе шоу. Тут я відчувала себе на своєму місці кяк риба у воді. Исаме завдяки спокою у зв’язку з цим, була впевнена: якщо я і не виграю це шоу, то, як мінімум, пройду далеко.

Ви займаєтеся гімнастикою з раннього дитинства? Що спорт принісу ваше життя, загартував характер?

Я у спорті років із шести. О так! Спорт (а особливо такий болючий, як гімнастика) ростить у тобі бійця. Я навчилася контролювати біль і розвинува силу волі. Тти стаєш, можна сказати, дресирувальником страху, адже зустрічаєшся з ним мало не щодня.

Ліза Крутікова: Завдяки спорту я навчилася контролювати біль! - 6 - изображение

Що в гімнастиці найскладніше, а що найприємніше для вас?

Найскладніше це витримати конкуренцію на ринку і побудувати сім’ю. У постійних роз’їздах важко зберегти любов. А так це цілковитий кайф від випробувань над людськими можливостями.

Які ваші подальші плани, як у професійному, так і в особистому житті? Чого хотіли б досягти в Новому році?

У планах спробувати пожити в іншій країні удвох, працювати в Києві, можливо, навіть на якихось крутих корпоративах. Якщо і їхати на контракти в інші країни, то, максимум, на місяцьдва. У планах почати ремонт у квартирі та з’їхатися остаточно (усміхається). Ще хочемо відкрити свою маленьку бургерну. Поглянемо, чи встигнемо ми все.

Ліза Крутікова: Завдяки спорту я навчилася контролювати біль! - 7 - изображение


Текст: Тетяна Зайцева

Фото: Юлія Кулек та особистий архів Лізи Крутикової


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top