До найважливіших подій: Євген Клопотенко презентував нову книжку рецептів

До найважливіших подій: Євген Клопотенко презентував нову книжку рецептів - 1 - изображение

У видавництві #книголав вийшла книжка «Святкові страви» відомого шеф-кухаря та кулінарного експерта Євгена Клопотенка.

Це 70 авторських рецептів страв до найважливіших подій, які святкують українці. Тут і печена птиця на Новий рік, і кутя на Різдво, розмаїття млинців і вареників на Масляну, пухкі великодні паски, а також смаколики до родинного свята на природі, до дитячого дня народження і навіть до весілля.

До найважливіших подій: Євген Клопотенко презентував нову книжку рецептів - 2 - изображение

«Ця книжка святкових рецептів – особлива, бо я закодував у них чудовий настрій. Адже коли ви готуєте, то вивільняєте безмежну радість: теплу, м’яку та яскраву. Таку, що з часом перетворюється на неоціненні спогади. У книжці зібрано 70 рецептів, що допоможуть посилити щастя та зробити його максимально відчутним і помітним. Тут є все найнеобхідніше до святкового столу: коктейлі, закуски, основні страви, десерти», – зазначає шеф-кухар Євген Клопотенко.

До найважливіших подій: Євген Клопотенко презентував нову книжку рецептів - 3 - изображение До найважливіших подій: Євген Клопотенко презентував нову книжку рецептів - 4 - изображение До найважливіших подій: Євген Клопотенко презентував нову книжку рецептів - 5 - изображение

Це вже третя книжка Євгена Клопотенка, яка вийшла у видавництві #книголав. У 2019 році світ побачила книжка Євгена Клопотенка «Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати», у 2020 році друком вийшла книжка «Зваблення їжею з українським смаком», яку у 2021 році було перекладено англійською мовою («Ukrainian Cuisine in 70 Dishes»).

«У першій своїй книжці Євген запропонував новий підхід до харчування і зібрав перелік корисних страв на щодень, у другій книжці – поламав стереотипи про українську кухню, а третя книжка – це просто магія. Тут є найнеобхідніші рецепти для того, щоб події, які ми святкуємо, запам’ятались назавжди», – говорить Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав.

А ще ця книжка з особливою обкладинкою, у неї вмонтовано спеціальний чіп, варто тільки прикласти смартфон до книжки та отримаєте відео-рецепти. Жодних QR-кодів.

Спонсором книжки виступив бренд “КОМО”.

Книжка вже доступна до замовлення за посиланням.


Фото: особистий архів Євгена Клопотенка


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top