Невже Лідія Шефер жива: чи з’являться померлі герої в новому сезоні “Кріпосної”?

Невже Лідія Шефер жива: чи з'являться померлі герої в новому сезоні Кріпосної? - 1 - изображение

1 листопада на телеканалі СТБ відбудеться прем’єра продовження легендарної костюмованої драми – “Кріпосна. Жадане кохання”. Центр уваги глядача зосереджений на головному питанні: чи живий Андрій Андрійович Жадан? І поки шанувальники активно висувають свої версії продовження серіалу, акторка Ксенія Мішина інтригує глядача своєю появою в розкішному вбранні поміщиці та жорстокої купчихи. Невже Лідія Шефер жива?

Кохання всього життя Лідії – Олексій Косач. Шляхетний дворянин здавався їй єдиним ідеальним чоловіком, винятком із загального правила. Адже порівняно з ним усі інші – негідники. Її ненависть до Каті була прямо пропорційна любові до Олексія Косача, і горе було, коли Вербицька потрапила в розпорядження купчихи. У другому сезоні костюмованої драми “Кріпосна” головна антагоністка Лідія поплатилася за всі свої гріхи страшною смертю. Маєток спіткала велика пожежа, а сама Шефер опинилася в ув’язненні. Тоді глядачі здивовано розділилися на два табори: одні вважали смерть купчихи заслуженою, інші шкодували, що більше не побачать талановиту і привабливу актрису в сюжеті.

Невже Лідія Шефер жива: чи з'являться померлі герої в новому сезоні Кріпосної? - 2 - изображение

Напередодні прем’єри серіалу “Кріпосна. Жадана любов” у мережі з’явилися знімки, на яких Ксенія Мішина знову перевтілилася в добре знайомий образ поміщиці. Мережа моментально вибухнула коментарями: невже Лідія Шефер жива? Актриса танцює в парі з суддею легендарного шоу “Україна має талант” Женею Котом. Чи означає це, що, крім учасниць “Холостяка” Надін і Зайки, на балу опиняться й інші обличчя телеканалу СТБ?

“Я щось не пам’ятаю епізод, коли Лідія прив’язувала Кітті до стовпа в стайні і била батогом. Може, і Лідія жива?”,– коментують шанувальники майбутню прем’єру.

Чи з’явиться знову Лідія в серіалі – поки що загадка! Однак проєкт не заперечує, що в сюжет можуть повернутися вже здавалося б померлі персонажі. Нагадаємо, серед них не тільки Лідія Шефер, але й Григорій Червінський та Олексій Косач.

Невже Лідія Шефер жива: чи з'являться померлі герої в новому сезоні Кріпосної? - 3 - изображение

Таємничий бал відвідала ще одна головна актриса драми – Наталка Денисенко. Її героїня – сексуальна, спокуслива, впевнена в собі актриса Ніжинського театру Лариса Яхонтова. У 3 сезоні глядач побачить продовження історії Петра і Лариси, що стало відкритим адюльтером.

Уже 1 листопада о 20:15 відбудеться довгоочікувана прем’єра “Кріпосна. Жадане кохання”. Дивіться з понеділка по четвер нові серії на телеканалі СТБ.


Фото: прес-служба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top