Презентація нового творчого сезону артистів та святкування 15 років Мaster Management 360

Презентація нового творчого сезону артистів та святкування 15 років Мaster Management 360 - 1 - изображение

Відбулася презентація нового творчого сезону артистів та святкування 15-ї річниці Master Management 360, на честь якої була влаштована вечірка для журналістів. Яна Прядко разом зі своєю командою організували справжній сюрприз та подарували гостям незабутні враження.

Презентація нового творчого сезону артистів та святкування 15 років Мaster Management 360 - 2 - изображение

Презентація нового творчого сезону артистів та святкування 15 років Мaster Management 360 - 3 - изображение

За задумом команди «Master Management 360» вечірку влаштували у місці, про яке журналісти не знали до останнього. Всі гості сіли у автобус у Києві та вирушили мандрувати, по дорозі були різні припущення куди везуть всіх… Місцем проведення була обрана атмосферна локація полунично-лавандового еко-парку «oLawander», про що журналісти дізналися тільки діставшись до місця призначення. Майданчик просто неба якнайкраще допоміг передати творчу атмосферу осіннього свята – The 15th «Master Management 360» Creative Season! Для всіх запрошених невеличку екскурсію лавандовим і полуничним полями провела засновниця еко-парку Мирослава Лінська. А можливість спробувати полуницю прямо з грядки восени, додали ще більше особливого настрою гостям. Всі робили безліч фото та відео.

Презентація нового творчого сезону артистів та святкування 15-річчя компанії «Master Management 360» була насичена цікавинками та сюрпризами.

Презентація нового творчого сезону артистів та святкування 15 років Мaster Management 360 - 4 - изображение Презентація нового творчого сезону артистів та святкування 15 років Мaster Management 360 - 5 - изображение

Автор та композитор Влад Дарвін зробив справжній ексклюзив: співак наживо показав як пишуться та народжуються пісні! Влад сам грав на піаніно та заспівав дві своїх нові пісні, прем’єра яких ще не відбулась.

«Яна стала свідком народження однієї з пісень і попросила мене презентувати і заспівати її так, як вона звучить на початку створення – без аранжування та студійного запису. Це вперше роблю для широкого загалу! Завдяки Яні Прядко я зрозумів, що потрібно писати більш життєстверджуючі пісні і саме зараз, я хочу заспівати ту пісню, яка мені далася нелегко, адже хотілося написати щось легке, щось, що надихало б усіх радіти життю,» – сказав Vlad Darwin під час свого виступу.

Артист показав, як звучить музика, коли приходить справжнє натхнення.

Наступною вийшла на сцену співачка Софія Єгорова, яка розказала про новий творчий етап у музиці та презентувала одразу дві нові пісні. Як зазначила артистка, ці пісні стануть новою сходинкою. Першою Софія представила пісню «СПЕКА», яка вже з’явилася на всіх музичних майданчиках. Пісня стала класним саундтреком для свята, а атмосферність виступу додавали сонце, яскраве небо, осінні пейзажі. Далі Єгорова презентувала свою першу авторську пісню «Невозможности», в якій, як каже сама Софія, йдеться про «роздуми та пульс життя». Журналісти зустріли оплесками нові пісні. Нагадаємо, що Софія представляла Україну на чисельних музичних конкурсах і фестивалях, де отримала більше 120 призових місць.

Презентація нового творчого сезону артистів та святкування 15 років Мaster Management 360 - 6 - изображение Презентація нового творчого сезону артистів та святкування 15 років Мaster Management 360 - 7 - изображение

Срібний призер шоу «Танці з зірками», танцівник та хореограф Олександр Прохоров розповів про новий етап творчості і свою головну роль в спектаклі, прем’єра якого відбудеться вже 19 жовтня! Звичайно були танці! Прохоров запалив настрій та запросив танцювати гостей свята. Окрім журналістів до танців приєднались і артисти Софія Єгорова та Олександр Лещенко. У танці всі отримали масу задоволення, як виявилось можна ефектно танцювати знаючи досить легкі, але цікаві рухи.

Всі гості отримали подарунки від партнерів свята: сертифікати від мережі магазинів стильних аксесуарів Lucky Look та клініки косметології ELAST, бокси солодощів від Niki Cake.

Наступним вийти на імпровізовану сцену Яна Прядко запросила нового артиста TANCEVANSKIY! «СВЕТИ ЗУБАМИ» – перша пісня Tancevanskіу, яка тільки з’явилася на всіх музичних майданчиках, а вже на днях відбудеться прем’єра кліпу! Завдяки поєднанню запальної енергії артиста та його нової пісні, «світити зубами» почали всі присутні на святі, а багато хто почав танцювати.

Журналісти познайомились з співзасновником міжнародної платформи «Djooky» – Генадієм Курочкою. Він розповів про її головну ідею та концепт, як за короткий час «Djooky» вдалося об’єднати  музикантів і меломанів більш ніж з 100 країн світу. Музична платформа і надалі продовжує дарувати творцям нові можливості, а зараз триває прийом заявок на Djooky Music Awards!

Презентація нового творчого сезону артистів та святкування 15 років Мaster Management 360 - 8 - изображение Презентація нового творчого сезону артистів та святкування 15 років Мaster Management 360 - 9 - изображение

Співак і шоумен Діма Коляденко влаштував зіркові танці та заспівав свою нову пісню «ПЛАСТИНКИ», яка зібрала купу захоплених відгуків. Діма влаштував спецефекти з блискучими метофанами та безліччю побажань для всіх присутніх, які звучали як мантри. Коляденко розповів, що саундпродюсером нової пісні став його син Філіп Коляденко (гурт KADNAY). Діма привітав Яну і всю команду «Master Management 360» з Днем народження та побажав усім солодкого життя!

До речі, всім гостям дійсно за декілька хвилин стало солодко! На всіх гостей та артистів очікував дворівневий 20-ти кілограмовий торт та кенді-бар з неймовірним різноманіттям десертів від кондитерської студії Niki Cake! Всі присутні на святі зробили спільне фото з командою «Master Management 360», а Яна Прядко виконала почесну місію -відрізати перший шматочок торту. Шикарний витвір кулінарного мистецтва вразив присутніх, які не стримували компліментів. Засновниці кондитерської Лариса Никифоренко розповіла про унікальні рецепти, які збирала кілька років по всьому світу, щоб створити корисні кондитерські вироби! Candy bar був наповнений безліччю солодощів: корисний зефір, асорті маршмеллоу, різними макарунами, цікавими тістечками.

Також гостей пригощали різними кулінарними смаколиками, які були приготовлені за авторськими рецептами з книги «МАГІЯ ТРАВ 110 рецептів, щоб закохатись в їжу» Юлії Бенкердорф.

Партнер презентації – МОРШИНСЬКА.

Презентація нового творчого сезону артистів та святкування 15 років Мaster Management 360 - 10 - изображение Презентація нового творчого сезону артистів та святкування 15 років Мaster Management 360 - 11 - изображение

Наостанок, українська модель та переможниця конкурсу «Міс Україна 2018» Вероніка Дідусенко розповіла про свої два соціальні проекти «Right To Be a Mother» та «Young Einsteins», та повідомила те, що незабаром від неї будуть новини, але які саме – Вероніка поки що тримає інтригу.

Вечірка продовжилась у дружній атмосфері під музичний супровід DJ Sanya Dymov.

Також Яна Прядко розповіла про новий великий музичний проєкт Руслани, який буде презентовано найближчим часом.

Тож «Master Management 360» на чолі із Яною Прядко продовжує працювати з цікавими проектами в Україні та Європі, народжувати креативні ідеї та дивувати всіх блискучими та ефектними подіями! The 15th «Master Management 360» Creative Season розпочався!

Презентація нового творчого сезону артистів та святкування 15 років Мaster Management 360 - 12 - изображение Презентація нового творчого сезону артистів та святкування 15 років Мaster Management 360 - 13 - изображение


Фото: Микола Любарець


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top