Місячний календар справ на жовтень 2021 року

Місячний календар справ на жовтень 2021 року - 1 - изображение

Місяць може впливати на життя людини – як сприятливий, так і негативний. Щоб бути максимально продуктивним і почуватися комфортно, підготували місячний календар справ на жовтень.

1 жовтня

Провести його бажано в спокої та усамітненні. Не треба починати нічого нового, але слід завершити вже розпочате.

2 жовтня

Людей так і тягне посваритися. Уникайте цього. Робіть звичайні повсякденні справи, рутинну роботу.

3 жовтня

Цей день дуже пов’язаний з інтуїцією і обіцяє безліч несподіваних відкриттів. Можна знайти вихід із важкої ситуації, яка давно не дає вам спокою.

4 жовтня

Один із найсприятливіших днів. Підтримуйте піднесений настрій і намагайтеся, щоб думки та наміри були добрими.

5 жовтня

Цього дня навіть подумки не будуйте планів, а тим більше не починайте нічого нового. Не вірте жодним обіцянкам, чуткам або прогнозам на майбутнє

6 жовтня

Це день любові та прощення. День переходу на нове коло розвитку і підбиття підсумків. Вдалий для справ, тільки не починайте нічого нового.

7 жовтня

У цей день конкретизуйте свої бажання і можливості. Поставтеся серйозно до документів, укладення договорів, знайомств, покупок і пропозицій.

8 жовтня

Якщо ви хочете щось принципово змінити у своєму житті, сьогодні найкращий день для цього. Це період активної боротьби і напору, не будьте пасивними.

Місячний календар справ на жовтень 2021 року - 2 - изображение

9-10 жовтня

Це позитивні й негативні дні одночасно. Намагайтеся не приймати поспішних рішень. Сприятливі дні, щоб оцінити власні сили, проаналізувати і запланувати перспективи.

11 жовтня

Один із найвідповідальніших днів. Сьогодні ви можете зробити щось суттєве: перевірити свої можливості і закласти фундамент для чогось нового.

12 жовтня

Якщо ви хочете розвивати свою справу, то саме час зробити перші кроки і закласти основи.

13 жовтня

Цього дня не говоріть необдуманих слів, багато що зі сказаного може збутися. Уся навколишня природа дуже чуйно відгукується на кожне слово, навіть випадково кинуте.

14 жовтня

Можна здійснювати будь-які задуми. Імпульс, який ви надасте своїм справам цього дня, підтримає їх протягом місяця. Вкладення сил і засобів у цей день дадуть максимальний ефект.

15 жовтня

Можливі тривоги, страхи і похмурі думки. Остерігайтеся обману і можливих спокус. За нові справи краще не братися – є ризик помилитися в оцінці своїх можливостей і провалити справу.

16 жовтня

Хороший день для розвитку відносин, зміцнення зв’язків і контактів. Продуктивними виявляться поїздки, переговори. Добре починати нову справу, укладати угоди, починати ремонт, будівництво будинку.

Місячний календар справ на жовтень 2021 року - 3 - изображение

17 жовтня

Енергетично потужний день. Усе, що ви робите цього дня, треба робити усвідомлено. Приступайте до дій тільки в тому разі, якщо усвідомлюєте весь процес і доведете розпочату справу до логічного кінця.

18 жовтня

У цей день здійснюються заповітні мрії, а плани набувають реальних обрисів. Будуть долатися бар’єри нерозуміння та знаходитимуться точки примирення.

19 жовтня

Цей день покаже, наскільки ви і ваша діяльність відповідаєте накопиченому досвіду і знанням. Місяць у цей день сприяє приведенню у відповідність бажань і можливостей.

20 жовтня

Стане зрозуміло наскільки докладені зусилля виявилися достатніми для здійснення задуманого. День для звільнення від зв’язків, обов’язків і справ, які розпорошують сили і засоби.

21 жовтня

Один із критичних днів. Вимагає конкретизувати зусилля і цілеспрямовано витрачати сили і засоби. Робіть конкретні, але невеликі вкладення сил і засобів на підтримку діяльності.

22 жовтня

Один із найчистіших, найсвітліших і найспокійніших днів. Намагайтеся перебувати в стані гармонії та рівноваги. День розширення професійних можливостей і збільшення цінності.

Місячний календар справ на жовтень 2021 року - 4 - изображение

23 жовтня

Утримайтеся від ділової активності. Хороший день для кадрових перестановок. Продуктивними виявляться поїздки і переговори, спрямовані на зміцнення життєдіяльності на роботі та в сім’ї.

24 жовтня

День покаже, наскільки введені нововведення і починання вплинули на ваше життя. Хороший день для оцінки взятих на себе зобов’язань. Надавати допомогу, підтримку, турботу.

25 жовтня

День розширення професійних можливостей і збільшення цінності. Це день, коли підсумки діяльності можуть слугувати стимулом до підвищення майстерності.

26 жовтня

Необхідно об’єктивно оцінити себе і свою діяльність. Гординя в цей день протипоказана. Займіться самоосвітою: цього дня будь-які знання легко засвоюються.

27 жовтня

Рекомендується емоційна відстороненість. Намагайтеся не включатися в ситуації, що вимагають активних емоційних реакцій. День сприятливий для поїздок і подорожей наземним транспортом.

28 жовтня

Один із критичних днів місячного місяця: погляньте по-новому на себе і свою діяльність. День гарний для закінчення будь-якої справи і підприємства. Не починайте нових справ.

29 жовтня

Уникайте суєти. Активність у цей день – марна витрата сил. Сприятливо оцінювати результати своєї праці, прожитий період. Втихомирюйте себе, щоб потім не пошкодувати про свої дії та слова.

30 жовтня

Упорядкуйте свій простір і зв’язки. Це сприяє включенню резервів і більш продуктивній діяльності. У цей день добре закладати фундамент нових великих справ.

31 жовтня

День пасивності. Провести його бажано в спокої та усамітненні, на самоті. Не треба починати нічого нового, але слід завершити вже розпочате. Робіть усе неквапливо і неспішно.

_____________________________________________________________________________________

Фото: Unsplash

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top