День народження Алли Мазур: як телеведучу привітали глядачі, зірки та колеги

День народження Алли Мазур: як телеведучу привітали глядачі, зірки та колеги - 1 - изображение

16 вересня легендарна телеведуча ТСН.Тиждень на 1+1 Алла Мазур відзначила свій день народження. За доброю традицією, цього ранку вона завітала до студії Сніданку з 1+1.

Першими, хто привітав телезірку та улюбленицю мільйонів глядачів, були Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв. Під час ефіру Алла Мазур зізналася, що цього року вагалася, чи приходити до студії, адже це перший день народження, який вона зустрічала без мами – два місяці тому її найрідніша людина пішла на небо. Але Алла Мазур досі відчуває її поруч щомиті, а того ранку телеведуча запропонувала подивитись разом дорогі серцю сімейні фотографії та зануритися у світлі і радісні спогади. Адже наші рідні живі доти, доки жива про них пам’ять.

«Можливо, ці фото когось надихнуть сьогодні помиритися, сказати «люблю» найріднішим. Подзвоніть батькам, зробіть разом фотосесію – не на бігу на телефон, а красиво, для альбому… Потім кожне таке фото – на вагу золота», – звернулася до глядачів Алла Мазур.

А коли вимкнулися камери, першим, хто підбіг з букетом квітів до іменинниці у студії, був її колега Руслан Сенічкін. Телеведучий спеціально приїхав, аби особисто привітати та міцно обійняти Аллу. А потім, у Фейсбуці написав привітання:

«Хочу подякувати за непереборну силу та витримку, якою мотивуєте всіх довкола! Захоплююсь Вами, як професіоналом. Як людиною. Як матір’ю. Як донькою. Попри складний емоційний стан, знайти в собі сили прийти на Сніданок з 1+1, показати світлини з сімейного архіву, згадати Маму…».

День народження Алли Мазур: як телеведучу привітали глядачі, зірки та колеги - 2 - изображение

Також цього дня колеги, зірки та глядачі, які люблять та поважають Аллу Мазур – а для багатьох вона уособлює силу, мужність, сміливість та незламність духу – написали теплі слова привітання.

Неля Шовкопляс:

«Алло, дякуємо, що розділили свій День народження разом з нами й глядачами Сніданку з 1+1. Ви – наша мотивація та опора, приклад для наслідування! Така неймовірна, сильна, рішуча і незалежна. Дякуємо, що говорите про такі важливі теми на увесь світ. Дякуємо за відвертість, від якої неможливо було стримати сльози!»

Людмила Барбір:

«Наша дорогенька Алла Мазур, вітаємо зі святом! Захоплююсь вами та вашим професіоналізмом. Нехай поруч буде любов, тепло та щирі люди. Ви казкова та сучасна – такою й залишайтесь!»

Наталія Мосейчук:

«Вітаю, Алло! Здоров‘я та Божої опіки Вам і родині!»

Марічка Падалко:

«Мені неймовірно приємно, що доля нас звела на одній роботі. Ти взірець, професіонал своєї справи. Таку людину, яка випромінює світло, позитивну енергію, жагу до життя, потрібно ще пошукати. Захоплюсь твоєю життєвою позицією та силою перемагати негаразди. Аллочко, бажаю міцного здоров’я, величезного щастя, щоб синочок Артем приємно дивував своїми успіхами та був твоєю гордістю».

Олександр Пономарьов:

«Вітаю Алло! Многая і Благая Літа!»

День народження Алли Мазур: як телеведучу привітали глядачі, зірки та колеги - 3 - изображение

Ведучі Твого дня Руслана Писанка, Влад Яма та Ірина Ванникова також у прямому ефірі привітали Аллу Мазур з днем народження. Наприклад, Руслана сказала, що надихнувшись прикладом Алли, котра торік закликала у свій день народження щороку робити собі подарунок – плановий медогляд, аби залишатись здоровим, тепер на свій день народження також робить сама собі цей важливий презент. А Ірина Ванникова, передивляючись у студії родинні світлини Алли Мазур, розповіла, що у неї вдома є окрема стіна, де висять всі старі сімейні фотографії – важливо перед очима бачити свій родовід та впізнавати в обличчях пращурів і свої риси. А також важливо для своїх дітей зберегти пам’ять про сім’ю.

Були сотні привітань і від звичайних прихильників з усього світу:

«Алло, Ви взірець для багатьох жінок нашої країн! Захоплююся Вами! Вашою мужністю! Вашою впевненістю! Вашим талантом!» «Алло, ви така світла, красива, тепла, вишукана, витончена, аристократична, розкішна і взагалі номер один. Ви утілення інтелекту, доброти і елегантності в усьому. Щастя Вам безмежного».

«Щастя відчувати, скільки чудових людей поряд. Дякую, друзі, за всі ваші добрі слова, квіти і сюрпризи. Крила розправлені, батарейки заряджені на весь рік», – подякувала іменинниця за добрі слова та теплі привітання.


Фото: прес-служба 1+1


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top